viernes, 28 de octubre de 2011

Declacions d'Emili Vicente abans del partit contra el CE Manacor

▪ L’entrenador del Lleida Esportiu només tindrà les baixes segures de Dani Pujol i Pere Milla.
▪ Emili assegura que “volem treure bons resultats per aconseguir els objectius”.

L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, assegura que aquest diumenge “necessitem continuar amb els bons resultats ja que si no és així la victòria davant el Atlético Baleares haurà valgut poc. Per aquest motiu si fem les coses bé tenim possibilitats de guanyar davant un rival que ha donat disgustos als seus adversaris”. Tot i que el Manacor és un equip nou a la categoria, el tècnic de la Seu és “conscient de les seues característiques ja que és un bloc que ve d’ascendir a Segona Divisió B i que sap utilitzar molt bé els seus punts forts”.

El tècnic blau assegura “que els jugadors estan bé anímicament. Volem agafar la bona ratxa i trobar la regularitat per aconseguir els objectius que ens vam plantejar a l’inici d’aquesta temporada. La defensa ha millorat molt en els últims partits i poc a poc guanyem més consistència i solidesa. Hem d’anar partit a partit i no podem abaixar la guàrdia en cap moment”.

Vicente explica que “som conscients de la nostra posició a la taula però s’ha de tenir en compte que els equips estan molt igualats i per aquest motiu poc a poc hem de definir on estarem. La nostra lluita consisteix en fer forat i tenir coixí. Si millorem i recuperem lesionats podem evolucionar i pensar en què podem fer grans coses”.

Pel partit d’aquest diumenge al migdia contra el Manacor l’entrenador del Lleida Esportiu només tindrà les baixes segures de Dani Pujol, que evoluciona favorablement i Pere Milla. Tot i això Vicente té en compte que els jugadors que ha recuperat durant la setmana “encara els hi falta ritme i potser no aguantaran els 90 minuts”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario