miércoles, 2 de noviembre de 2011

L'ACELL ARA LLEIDA-ASVOLCVALL farà un partit durant el descans del Lleida Basquetbol - Girona FC

Dins l'àrea social del Lleida Basquetbol i en el marc dels convenis i acords que durà a terme en aquest sentit aquest divendres 4 de novembre durant al descans del partit entre el Lleida Basquetbol i el Girona FC, podrem gaudir d’un partit de reconeixement, que enfrontarà als jugadors de l’equip ACELL ARA LLEIDA- ASVOLCALL, campions del I Torneig Estatal de bàsquet Unificat FASVOL -Special Olympics. 
Els 10 jugadors (8 amb discapacitat intel·lectual i 2 sense  discapacitat (unificats)) jugaran un partit de 10 minuts en el que els espectadors del pavelló Barris Nord podran veure que les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual per jugar al bàsquet no varien de les de la resta de la població. Aquest és un aperitiu del conveni de col·laboració que s’està preparant entre el Lleida Basquetbol i la federació ACELL que unirà a les dues entitats i als centres d’atenció per a persones amb discapacitat intel·lectual de Lleida en l’àmbit esportiu.

Per altra banda, a les 15:45 hores Marc Rubio i Charles Ramsdell juntament amb Joaquin Prado i Raul Pulido estaran a l'Escola Espiga per realitzar una activitat amb els nens i nenes de 5è i 6è de primaria d'aquesta escola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario