viernes, 7 de octubre de 2011

Declaracions d'Emili Vicente abans del partit contra l'Ontinyent

EMILI VICENTE: “VOLEM TRENCAR L’ESTADÍSTICA EN AQUEST CAMP TAN COMPLICAT"

Emili Vicente en una anterior compareixença davant dels medis

▪ L’entrenador del Lleida Esportiu tindrà les baixes de Juanma, Dani Pujol, Jorge Giménez i Saife per lesió i Asier per sanció

▪ Emili assegura que “afrontem el partit amb optimisme”

L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, assegura que aquest diumenge “volem que es trenqui l’estadística negativa que tenim al camp de l’Ontinyent i per fer-ho hem de jugar molt concentrats durant els 90 minuts”. Tot i això el tècnic de la Seu ha explicat que aquell estadi “és un dels més complicats de la categoria, tant per nosaltres com per qualsevol altre equip. Els aficionats pressionen molt a l’equip contrari i als àrbitres, i això crea un ambient advers pel rival”.

El conjunt entrenat per Emili Vicente afronta el matx amb “la intenció de remuntar. Cal pujar un punt més la intensitat defensiva respecte l’últim partit a casa contra l’Hospitalet. Hem de passar pàgina i continuar però l’ensopegada serveix per donar valor a la categoria i saber que quan vam guanyar 2 o 3 partits seguits va ser amb molt esforç. A més, també es poden perdre alguns partits i ara toca trencar la ratxa de dos derrotes consecutives”.

Per aquest partit Emili tindrà les baixes per lesió de Juanma, Dani Pujol, Saife i Jorge Giménez. L’extrem valencià no ha arribat a temps per poder jugar aquest diumenge tot i que durant tota la setmana ha entrenat amb el grup. A més, Vicente tampoc podrà comptar amb Asier Eizaguirre que serà baixa, en el seu cas, per sanció després de veure la cinquena cartolina groga el passat diumenge contra l’Hospitalet.

L’expedició marxarà diumenge al matí amb “optimisme i amb ganes de trencar la mala ratxa. Tot i què marxem el mateix dia de partit, això no ens pot servir d’excusa. Sabem que el rival és dur però tenim opcions i les volem aconseguir” ha finalitzat Emili Vicente la roda de premsa prèvia al partit d’aquest cap de setmana davant l’Ontinyent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario