jueves, 6 de octubre de 2011

Noves seccions a Diari dels blaus

Bon vespre usuaris de diaridelsblaus! Avui els anunciem que en breu disposarem de tres noves seccions al diaridelsblaus que ampliaran la nostra cobertura informativa i apliaran els continguts, es traca de:
  • Lleida Bàsquet
  • Zona Penyes
  • Resum de la jornada
-En la del "Lleida Bàsquet el que farem és penjar totes les últimes novetats del club de basquetbol de la nostra ciutat, i en la secció anirem posant les novetats més importants que passin al club i les cròniques de cada partit ofertes per en Lluís Segura Canela (Col·laborador també de lajornada.cat).
-En la "Zona Penyes" apareixeran les novetats més importants de les dues penyes del Camp d'Esports: Rudes Lleida i és un Sentiment.

-En la secció "Resum de la jornada" penjarem vídeos amb el resum de cada partit dispotat pel conjunt d'Emili Vicente.
Com podeu comprovar la web disposarà d'interessants novetats que en breu intentem ampliar amb millores en el seu disseny, secció per a altres esports de la ciutat com l'hoquei... però això serà possible gràcies a la vostra col·laboració i el ressò que feu de la plana web entre els vostres amics/coneguts o mitjançant les xarxes socials. Recordeu que ens podeu trobar a:
Això si, el que també ens ajuda son els clics que poguéssiu fer en la publicitat de la part esquerra de la web o en la que trobeu per la pàgina. Moltes gràcies a tots, esperem que us siguin útils les noves seccions! FORÇA LLEIDA!
Qualsevol problema, dubte, col·laboració que vulgueu realitzar, patrocinis... podeu fer un correu electrònic a diaridelsblauslleida@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario