sábado, 1 de octubre de 2011

Noves iniciatives del club per al partit de demà davant l'Hospitalet

Bon vespre a tots els lectors de diaridelsblaus, en aquest article els explicarem dues iniciatives que posarà en marxa el club aquest mateix diumenge abans i durant el partit que l'enfrontarà davant el Centre d'Esports l'Hospitalet:

▪ Primerament destacar que el club blau montarà un camp de futbol per a nens i nenes al Gol Sud del Camp d’Esports

El Lleida Esportiu s’uneix a les festes de tardor i per aquest motiu el club disposarà un camp de futbol inflable on s’organitzaran partits de 3x3. Les activitats tindran lloc dues hores abans del matx just darrera de Gol Sud, aprofitant que el carrer està tallat al trànsit els dies que hi ha partit al Camp d’Esports.
D'altra banda el Lleida Esportiu també posarà en marxa la iniciativa "6 Socis a la llotja" d'aquesta manera El Lleida Esportiu invitarà fins a final de temporada 6 dels socis més antics del Lleida. Amb aquesta nova iniciativa, que començarà aquest diumenge amb el partit que juga l’equip al Camp d’Esports davant el CE l’Hospitalet, el club pretèn reconéixer als seguidors més fidels del futbol lleidatà. Cada cop el Lleida Esportiu tingui un partit a casa, l’entitat invitarà 6 socis a la llotja de l’estadi per poder presenciar el matx.

▪ Aquesta iniciativa es dura a terme fins al final de temporada
▪ Cada partit al Camp d’Esports estaran a la llotja 6 dels socis més antics

Aquest cap de setmana asistirán els 6 primers seguidors que donaran el tret de sortida d’aquesta iniciativa. L’ordre d’invitació és fa mitjançant l’antiguitat del carnet del soci. Està previst que d’aquí fins al final de lliga passin pel la llotja de l’estadi els primers 96 socis del Lleida Esportiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario