martes, 4 de octubre de 2011

Última hora dels jugadors lesionats al Lleida Esportiu

JORGE GIMÉNEZ JA S'EXERCITA AMB LA RESTA DE COMPANYS

▪ El valencià podria entrar a la convocatoria si evoluciona bé del seu esquinç


▪ Saife i Verdú arrosseguen molèsties i també són dubte

El jugador del Lleida Esportiu Jorge Giménez ja ha començat a córrer aquesta setmana juntament amb els seus companys d’equip. El migcampista valencià encara és dubte pel partit d’aquest diumenge, que es jugarà a les 18 hores al camp de l’Ontinyent.
L’evolució de l’esquinç al turmell que es va fer en el partit al Camp d’Esports davant el Teruel és positiva i a final de setmana els tècnics sabran si poden comptar amb ell.

Per la seva banda, Ramón Verdú arrossega molèsties al genoll d’un cop que es va donar al partit disputat a Maó. Segons l’exploració feta al lateral esquerre pel cap dels serveis mèdic del Lleida Esportiu, Xavier Peirau, “no és res important però falta veure com evoluciona durant la setmana per saber si podrà jugar o no”. Per últim, el jove mitja punta Saife encara no s’ha recuperat de les molèsties que el van apartar de la convocatoria la setmana passada.

Amb qui no podrá comptar el tècnic del Lleida Esportiu, Emili Vicente, és amb el jove del planter Dani Pujol. L’extrem blau pateix un trencament fibrilar al recte anterior de la cama i encara en té per unes tres setmanes més allunyat dels terrenys de joc.

D'altra banda, els jugadors del Lleida Esportiu tornen demà als entrenaments amb doble sessió. A les 10 del matí a Balàfia i a les 16 de la tarda també a Balàfia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario