jueves, 20 de octubre de 2011

Zenkiu col·labora amb el Lleida Esportiu

▪ El Lleida Esportiu ja utilitza les instal·lacions del gimnàs per fer treballs físics i de recuperació.

▪ Rubén Pina: “la seua confiança és molt important en aquest moment de ruptura als gimnasos”.

L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, juntament amb una representació de jugadors del primer equip i del director-gerent del gimnàs Zeniu, Rubén Pina, han presentat aquest matí l’acord de col·laboració entre les dos entitats. El tècnic de la Seu ha mostrat el seu agraïment als responsables de la instal·lació “per la seua col·laboració amb el club blau. Zenkiu sempre s’ha mostrat al costat de l’equip de la ciutat”.

Pina, assegura que “la confiança que ens diposita el Lleida Esportiu és important per nosaltres, sobretot en aquests moments en què s’ha produït una ruptura al món dels gimnasos. A més, aquest acord ens permet ser el gimnàs oficial del club blau. Esperem que gràcies al treball que puguin fer els jugadors a les nostres instal·lacions els permeti millorar els resultats i la qualitat esportiva”. Emili Vicente recorda que “ja fa gairebé un mes que hi anem per fer treballs físics i de recuperació”.

El Lleida Esportiu fa difusió d’aquest gimnàs als partits que es juguen al Camp d’Esports i a la web que té el club blau. Als descansos s’aprofita per fer el concurs del “Xut del mig del camp” on el guanyador ha de marcar gol des del cercle central de l’estadi davant la porteria buida. Si s’aconsegueix marcar, el guanyador s’emporta un abonament gratuït per tot un any al gimnàs Zenkiu. Per participar només fa falta entrar a la pàgina web del club (www.lleidaesportiu.cat) i anar al banner de Zenkiu on s’ha de

respondre la pregunta que es formula i deixar les dades que es demanen. Entre tots els encertants, es farà un sorteig per escollir al vencedor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario