viernes, 11 de noviembre de 2011

El Juvenil A jugarà aquest cap de setmana un partit d'alt nivell contra el FC Barcelona

▪ Els lleidatans es veuran les cares amb un dels millors equips de la categoria.

El Juvenil A del Lleida Esportiu juga aquest cap de setmana a Gardeny contra un dels millors equip de la categoria. Per aquest motiu, el segon entrenador del conjunt blau, Rubén Arola, assegura que “ens prenem aquest partit com una final. El Barça és un dels millors equips d’Espanya que compta amb jugadors d’alt nivell que ja han disputat partits amb l’equip que milita a Segona Divisió A. Encara no ha perdut cap partit i nosaltres els hi volem posar difícil. No tenim res a perdre”. Els blaus necessiten el suport de l'afició per continuar sumant punts i escalar posicions a la taula classificatòria.

El Lleida Esportiu ha decidit que els partit del Juvenil A, que milita a la Divisió d'Honor, siguin de pagament amb entrades al preu simbòlic de 5 euros. Aquesta iniciativa s’endegarà aquest dissabte en el matx que enfronta a l’equip de Javi Rey amb el FC Barcelona. D’aquesta manera, i com passa en la resta de camps on juga el Juvenil A, el club vol posar en valor la categoria estatal on juga el segon equip blau. Això sí, els socis del Lleida Esportiu, del Gardeny i es membres de la base del club del Camp d’Esports tindran entrada gratuïta.

El responsable de l’àrea esportiva del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, admet que “aquesta mesura ha de servir per dotar de més recursos a la base i per a què els jugadors se sentin valorats, que la categoria on juguen és de màxim nivell. A més, en molts camps on juga l’equip es cobra entrada i ens ha de servir per autofinançar al Juvenil A i donar un valor afegit a aquest equip” ha finalitzat Esteve.

No hay comentarios:

Publicar un comentario