lunes, 14 de noviembre de 2011

Estat dels lesionats del Lleida Esportiu

ASIER EIZAGUIRRE HA COMENÇAT A ENTRENAR

▪ Jorge Giménez, Canario i Jaume Delgado podrien reaparèixer aquest cap de setmana a Mallorca.

El jugador del Lleida Esportiu, Asier Eizaguirre, ha començat a exercitar-se amb cura aquest matí. Eizaguirre va haver de ser substituït als 10 minuts de joc al camp de l’Olímpic de Xàtiva per un fort cop al nas que li va provocar la seua ruptura. Després de l’entrenament d’aquest matí s’ha mostrat satisfet ja que “he començat a tocar la pilota i fer circuit. He pogut participar en aquesta mena d’exercicis que no comporten tant risc” ha assegurat Eizaguirre. Els serveis mèdics del club estan a l’espera que arribi una màscara que li han fet pel jugador blau. “Si està còmode amb ella podria estar a la disposició del tècnic Emili Vicente aquest diumenge. La ferida del nas no està del tot cicatritzada.” ha explicat Roger Poblet, un dels metges del Lleida Esportiu.

Per la seua banda el jove del planter del Lleida Esportiu Pere Milla també ha començat, aquest matí, a fer exercicis de recuperació al gimnàs. “Aquest matí ja ha començat a moure el braç que tenia immobilitzat, però encara li falten entre 2 i 3 setmanes per poder entrenar amb normalitat amb la resta de companys i tornar ha agafar la forma física” ha dit Poblet.

Amb qui segurament podrà comptar Emili Vicente pel partit d’aquest diumenge a les 16:30 contra el Mallorca B és Juanma que aquest cap de setmana va caure de la convocatòria per unes angines que “gairebé ja estan curades” segons Poblet. Jorge Giménez, Canario i Jaume Delgado només arrosseguen molèsties al turmell i per tant també podrien reaparèixer.

Per una altra banda Dani Pujol continua a la recta final de la seua recuperació. Tot i això Poblet creu que “encara és just per poder jugar aquest diumenge”. Carlos Casquero està a l’espera de fer-se una ecografia per conèixer l’evolució de la lesió que pateix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario