sábado, 31 de diciembre de 2011

Neix un important projecte de futur per al Lleida Esportiu

· El Lleida Esportiu i l’Associació Futlleida s’uneixen i l’agrupació futbolística s’incorporarà al club aquest pròxim mes de gener. 

· El Lleida Esportiu passarà a tenir una nova àrea al seu organigrama que s’anomenarà “Lleida Sports Events” i que s’encarregarà de l’organització i la gestió d’esdeveniments socials i esportius. Estarà formada per tres branques: l'àrea esportiva, l'àrea social i Bussines & Events

· A partir del setembre de 2012, serà quan arrencarà la nova àrea del club.

Ramon Folguera, Albert Esteve, Jordi Esteve i Àngel Castro, en la compareixença // Lleida Esportiu

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha explicat que aquesta nova àrea a l’organigrama del club “comptarà amb una àrea Esportiva, encapçalada per Jordi Esteve, on es gestionaran competicions com la Lliga LAP o el Ciutat de Lleida, així com també el comitè arbitral i de competició propi que gestiona Futlleida”. També comptarà amb una àrea Social dirigida per David Freixes i Òscar Sarramia, on una de les iniciatives que es desenvoluparan és l’educasport. “Aquest és un projecte social coordinat amb l’Ajuntament de Lleida i que pretén educar mitjançant els valors de l’esport a nens i nens amb pocs recursos Fins ara ho feiem a les escoles però ara amb les instal·lacions noves ho podrem fer més gran”, ha assegurat Ramon Folguera, nou responsable de l’àrea Lleida Sports Events. I per últim també inclourà l’àrea Bussines & Events on s’incorporen a l’equip gestor del Lleida Esportiu Ramon Folguera i Àngel Castro. “En aquesta branca es gestionaran actes empresarials, debats, fòrums o qualsevol tipus d’activitats” ha finalitzat Ramon Folguera.

Amb aquesta unió les dos entitats volen crear unes instal·lacions pròpies. “Tenim unes infraestructures bones, però s’han de modernitzar i amortitzar. Amb tot, seguirem apostant pels camps de futbol que hi ha als barris de la ciutat”, ha explicat Albert Esteve, president del Lleida Esportiu. D’aquesta manera, els membres de la base del Lleida Esportiu, el seu primer equip i els membres de Futlleida podran entrenar a les infraestructures esportives del club lleidatà. Així doncs, el Camp d’Esports pretén ser un punt de trobada del futbol de Lleida. Per la seva banda, Ramon Folguera, ha destacat que “d’aquest projecte ha de sortir guanyador el club, el futbol i la ciutat”.

Aquesta iniciativa farà que el Lleida Esportiu gestioni més de 2.400 jugadors. Als gairebé 400 jugadors de la base del club blau, amb 27 conjunts, cal afegir-hi els gairebé 2.000 que té Futlleida, repartits en 90 equips. D’aquesta manera, l’entitat blava passarà a ser una de les que mou més futbolistes de tot l’estat espanyol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario