viernes, 30 de diciembre de 2011

Desitjos dels jugadors del Lleida Esportiu per aquest 2012

· Víctor Ibáñez: "Als Reis els demano entrar al Play-Off"
· Pau Bosch: "Volem arribar als 60 punts"

El porter del Lleida Esportiu, Víctor Ibáñez, ha estat un dels jugadors que més feliç ha marxat de vacances. El meta barceloní s'ha assentat a la porteria lleidatana. "Em va costar agafar confiança –reconeix Ibáñez– però ara em trobo molt més còmode. Hem de tenir present que substituir Eduardo no era gens fàcil", comenta el porter català.
Tot i que l'equip blau ha rebut molts gols en la primera volta de la Lliga, el meta lleidatà admet que "el millor atac és una bona defensa. Si defensem bé, no cometem errors i marquem en alguna de les nostres ocasions sempre tindrem moltes opcions de guanyar qualsevol partit".
Durant aquestes vacances, en Víctor també fa autocrítica. "La primera part de la primera volta va ser fluixa. Ens va costar molts gols en contra i se'ns van escapar molts partits. Penso que podríem haver fet més punts", diu el porter blau.
Per últim, el porter format a la pedrera de l'Espanyol demana als Reis Mags "poder entrar al play off d'ascens a final de temporada. Seria un gran premi al bon treball que estem fent i una manera d'agraïrr a l'afició i al club la seva confiança", finalitza Víctor Ibáñez.

Per altra banda, el defensa del Lleida Esporitu, Pau Bosch (Un dels referents del conjunt d'Emili Vicente) considera que "no estem on hauríem d'estar". El lleidatà creu que l'equip blau hauria d'estar més amunt a la taula classificatòria. "Els errors ens han condemnat. Però si acabem la primera volta amb 27 punts, aquesta serà una bona marca", assegura el de Fondarella.
Respecte a l'inici irregular del primer equip blau, el del Pla d'Urgell confessa que "l'estiu va ser un calvari. No sabíem qui es quedava ni qui marxava. Tot va anar amb molt retard. Això es va notar a la Copa del Rei, on vam caure eliminats a la primera. Ara, hem de mirar de millorar per nosaltres i per l'afició".
Després de l'experiència de l'estiu passat, el petit dels Bosch demana al nou any "més regularitat a l'equip. Encara que sigui un tòpic, hem d'arribar als 45 punts i, després, com la temporada passada, intentar encadenar bones ratxes de victòries i anar escalant llocs per lluitar pel play off. El Lleida i la ciutat s'ho mereix", assevera Pau.

Des de l'equip del Diari dels Blaus també desitjem una bona entrada d'any i festivitat de reis per al Lleida Esportiu i tots vosaltres! Moltes gràcies pel vostre suport!

No hay comentarios:

Publicar un comentario