miércoles, 21 de diciembre de 2011

Rumors de fitxatges per al mercat d'hivern

· Comencen a arribar els primers rumors d'uns possibles fitxatges del Lleida Esportiu al mercat d'hivern.
· Es tracta de Genís Soldevila (S. Mahonés) i Álex Colorado (Albacete) i Carlos Barredo (S.Mahonés)

El Lleida Esportiu estudia la incorporació durant aquest mercat d'hivern d'alguns jugadors que puguin ajudar a l'equip i tanmateix incrementar-ne la competitivitat, de moment els dos jugadors que sonen amb més força són Genís Soldevila que arribaria a Lleida provinent de l'Sporting Mahonés (Equip que passa per una important crisi econòmica) i Àlex Colorado, ex-jugador de la UE Lleida l'any passat i que va deixar una molt bona imatge en el seu pas pel club lleidatà.

Genís Serra, nascut a Balaguer i format en les categories inferiors de la UE Lleida sería un important reforç per a la davantera ja que actualment porta quatre gols en una categoria tan complicada com és la Segona Divisió B, tot i això tot fa indicar que aquesta serà la seva temporada revelació. Cal recordar que el Lleida Esportiu ja es va interessar per ell en el mercat d'estiu però degut als retards per saber si hi hauria futbol o no a Lleida, va optar per anar a l'Sporting Mahonés.
En declaracions al diari Segre, Genís va citar que "El Lleida ja sap que em faria molta il·lusió jugar a l'equip", de moment el que cal és esperar.




Vídeo d'en Genís Soldevila // Sporting Mahonés


Per altra banda també ha començat a sonar el nom de l'Àlex Colorado tot i que amb menys força ja que forma part de l'Albacete, equip que opta actualment a l'ascens a la Segona Divisió Espanyola tot i que la seva incorporació suposaria un bon reforç per a l'equip i un increment de la qualitat i organització al mig del camp.
Àlex Colorado en un entrenament amb la UE Lleida

Actualització: Carlos Barreda (Binéfar 24/02/1989) defensa i ex de l'S.Mahonés comença a sonar també com a possible fitxatge del Lleida Esportiu aquest hivern

Passi el que passi, al Diari dels Blaus els continuarem informant de qualsevol novetat o incorporació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario