miércoles, 4 de enero de 2012

Alguns jugadors del Lleida Esportiu visita el Cucalòcum

· Una representació del Lleida Esportiu formada pels jugadors del primer equip Jesus Imaz, Oriol Esteve, Ramón Verdú i José Méndez "Canario" han participat aquest dimarts a la tarda al "Gol Solidari". 

· Aquesta activitat forma part del Cucaesport –dins el marc del Cucalòcum– que s'està celebrant durant aquestes vacances de Nadal al pavelló 4 dels Camps Elisis de Lleida. Els membres del conjunt blau han canviat durant una estona la seva posició habitual sobre el terreny de joc per situar-se sota els 3 pals d'una porteria per intentar aturar els penals que els hi han llançat els nens i nenes assistents a aquest esdeveniment.

Oriol Esteve, Jesús Imaz, "Canario" i Verdú amb assistents del Cucalòcum // Lleida Esportiu

Els jugadors del conjunt del Segrià han gaudit de l'activitat i de l'alegria que s'han emportat els infants cada cop que la pilota ha entrat entre els 3 pals. "És una activitat positiva tant per a nosaltres com per a ells ja que és una manera de fer caliu. Ens permet familiaritzar-nos amb els més petits i demostrar-los-hi que no som diferents a ells i que, si volen, poden arribar on estem nosaltres", ha cometat Oriol Esteve. Per la seva banda, Ramón Verdú ha afegit que "els nens i nenes es fixen en els jugadors de l'equip de la seua ciutat i per a ells és important estar a prop de nosaltres. Tot i això, de vegades tenen vergonya, sobretot quan els hi diem alguna cosa", ha finalitzat Verdú.

Sens dubte, ho podem definir com una activitat festiva per fer ciutat i caliu al Cucaesport. Els diners recaudats gràcies a aquesta activitat que ja porta temps celebrant-se per aquestes dates, aniran destinats a l'entitat sense ànim de lucre PROSEC, amb l'objectiu d'ajudar a aquesta entitat en els projectes que estan desenvolupant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario