miércoles, 25 de enero de 2012

El Lleida Esportiu encadena 403 minuts amb la porteria a 0

· El Lleida Esportiu ha millorat molt en defensa en les últimes jornades. 
· Els blaus acumulen 4 partits consecutius sense encaixar cap gol i el porter Víctor Ibáñez ja suma més de 400 minuts sense rebre cap gol en contra, fet que demostra la millora defensiva de l'equip. 

El darrer gol que va encaixar el porter barceloní va ser el passat 11 de desembre contra el Sant Andreu a l'inici de la segona meitat. D'aquesta manera, la porteria lleidatana porta 403 minuts sense ser perforada.
Una tasca que demostra la gran tasca defensiva que fa l'equip durant els partits.
El tècnic, Emili Vicente, reconeix que "a l'hora de defensar, defensa tot l'equip. El mèrit de no rebre gols en contra és dels onze jugadors", comenta el tècnic. A més, el de la Seu destaca que aquesta millora "ens permet estar en condicions de guanyar molts partits i hem de seguir així el màxim temps possible per sumar molts punts a la recerca de la permanència".

Acció defensiva en el partit jugat al Camp d'Esports davant el Dénia // Lleida Esportiu

Els lleidatans sumen ara 7 jornades sense perdre i el play off torna a estar més a prop que el descens ja que queda a 5 punts pels 9 de la promoció i els 10 del descens directe. Els pròxims compromisos contra equips que es troben per sota marcarà quin és el repte al què s'enfrontaran els jugadors en la recta final del campionat del Grup 3r de la Segona Divisió B.

No hay comentarios:

Publicar un comentario