jueves, 19 de enero de 2012

Genís Soldevila ja és nou jugador del Lleida Esportiu

· Fa unes hores CatRadio i COM Radio han fet oficial el fitxatge del balaguerí per al Lleida Esportiu. Genís (Ex de l'Sporting Mahonés) es converteix així en el segon reforç del Lleida en aquest mercat d'hivern.
· Azparren i José Méndez "Canario" no cobren com a mesura de pressió per a que marxin.

Genís Soldevila en el moment de fitxar per l'Sporting Mhonés // Futbolbalear

El Lleida Esportiu acaba de fer-se amb els serveis del jove davanter balaguerí, Genís Soldevila que arriba lliure després de que ja fa unes setmanes decidís abandonar la disciplina de l'Sporting Mahonés.
El davanter, que abans de jugar amb l'Sporting Mahonés havia format part de les files del Balaguer, es moria de ganes de poder fitxar pel club blau i eren molts els aficionats que també estaven esperant la seva incorporació.

El nou fitxatge del Lleida Esportiu en un partit amb el Balaguer // Sporting Mahonés

D'altra banda, els jugadors del Lleida Esportiu Méndez "Canario" i Azparren fa dos mesos que no cobren (Novembre i Desembre) com a mesura de pressió per a que marxin del club que ja els ha notificat que no compta amb ells. Això en part és degut a que són dos dels jugadors que disposen de fitxes més altes.
Segons declaracions a Ràdio UA1, "Canario" ha declarat que “Tots els jugadors han cobrat les nòmines de novembre i desembre menys nosaltres i això no és fa. Una cosa és que ens vulguin fer fora o buscar una sortida i una altra que no ens paguin els mesos treballats. Quan tothom ha cobrat i un o més companys no ho han fet sap greu, però no només als afectats sinó a tots els jugadors. L’equip està tocat per aquest tema”.


Canario també al·lega que el club no els paga ja que ens dieuen que fins que no ens fiquem d’acord no cobrarem. És un tema que no només ens afecta a nosaltres, ja que la resta de companys també veuen que és una injusticia.
El club continua buscant una sortida per a ells, igual que ho fa amb Ballesteros, que tot i rebre la baixa federativa, encara pertany a la disciplina blava ja que no s’ha arribat a un acord per rescindir el seu contracte.

(*) Fotos de "Canario" i Azparren // Lleida Esportiu

1 comentario: