miércoles, 18 de enero de 2012

El Lleida Esportiu tornarà a tenir filial

· El Ciutat Jardí es convertirà en filial del Lleida Esportiu el proper 2013 competint a Tercera Catalana.
· Econòmicament es factible ja que els jugadors només cobraran en funció de les convocatòries o partits jugats amb el primer equip.

El Lleida Esportiu B serà una realitat la propera temporada, d'aquesta manera el Lleida tornarà a disposar del seu propi filial que serà el Ciutat Jardí després de l'acord entre les dues parts.
El Lleida B jugarà a la Tercera Divisió Catalana, divisió on milita actualment el Ciutat Jardí.

El club considera com un aspecte molt important en aquesta nova etapa disposar d'un filial ben definit ja que tenir una bona cantera és important per tal de poder integrar més tard jugadors del Lleida B, en aquest cas al primer equip que pretén disposar de 18 fitxes en el Lleida Esportiu més 4 que complirien els jugadors del filial i que comformarien les 22 definitives.

Com déiem abans, el filial és econòmicament viable ja que els seus jugadors que també formarien part alguns del juvenil, i d'altres clubs de la ciutat, només cobrarien en funció dels seus partits jugats o les vegades que l'equip tècnic d'Emili Vicente hagi decidit convocar-los.

D'altra banda, el Lleida Esportiu ha guanyat el seu partit amistós d'avui a les 16:00h que l'enfrentava al Perelló de 3ª catalana com a convidat en el XLV Trofeu Pere Felicitat amb un resultat favorable als Lleidatans de 0-12 amb hat-trick de Dani Pujol i Verdú, doblet de Jorge, Pere Milla, Saife, Canario i Oriol Esteve

No hay comentarios:

Publicar un comentario