viernes, 13 de enero de 2012

Novetats del Lleida Esportiu per aquesta segona volta de campionat

· Els socis tindran descomptes en la botiga del club i en l’abonament de l’any vinent.
· El carnet infantil tindrà un preu de 25 euros mentre que el de simpatitzant desapareixerà.

El Lleida Esportiu ha presentat les iniciatives socials d’aquesta segona volta del campionat de lliga a Segona Divisió B. El club blau vol agraïr la confiança que els socis els hi han donat en aquesta nova etapa i per aquest motiu els directius volen premiar la seva fidelitat amb el club.

El 30 de gener és la data en que es tancarà el període de renovació dels carnets de soci. “Hem de fer una actualització real de la base de dades dels nostres socis, per aquest motiu, tots els aficionats que vulguin mantenir la seua antiguitat i per tant el seu número de soci de la UE Lleida, tenen 15 dies per fer-ho. A partir d’aquella data qui es faci soci passarà a tenir un número nou”, ha explicat Òscar Sarramia (Responsable de l’àrea social del Lleida Esportiu).

A més, a partir d’aquesta data “volem premiar la fidelitat que ens han dispensat els socis de pagament des del principi d’aquesta nova etapa, i per aquest motiu cada soci tindrà una butlleta amb dos partits a triar i regalar a qui vulgui en aquests 8 partits que falten. Pot cedir-lo a dos persones pel mateix partit o a la mateixa persona per a dos partits a escollir, sempre que no sigui en cas de jugar el play-off”, ha assegurat David Freixes, responsable de l’àrea social. Per poder gaudir d’aquest regal, els socis poden passar a buscar la butlleta per les oficines del club en el seu horari habitual de dilluns a divendres a partir del dia 1 de febrer. Si al final de temporada el Lleida Esportiu jugués el Play off d’ascens a segona divisió A, en aquests partits els socis de pagament tindrien entrada gratuïta amb l’abonament de temporada.

“De l’1 de febrer i fins al 13 de maig el soci que porti personalment una persona que vulgui fer-se socia del Lleida Esportiu pel que queda de temporada, tindrà un 25% descompte en el preu del seu carnet de la propera temporada. A més a més, també gaudiran d’un 15% de descompte pel que falta de temporada en la botiga del club que obrirà les seves portes en breu”, ha dit Sarramia.

Tots els socis de pagament també entraran en un sorteig públic de dos packs. Aquests reben el nom "Un tros d’història” i estaran formats per diferents articles del club entre els que cal destacar dos samarretes de l’any en el Lleida va estar a Primera Divisió”, ha explicat Freixes. L’entrega tindrà lloc en un acte públic i la faran alguns jugadors d’aquella històrica temporada durant un partit de lliga.

Cal recordar que des de l’1 de gener el carnet simpatitzant ja no està disponible. A més el Carnet Simpatitzant, que fins ara era gratuït, a partir del 30 de gener a passarà a tenir un cost de 25 euros.

Els dos responsables de l’àrea social han aprofitat l’ocasió per mostrar les xifres dels aficionats que han retirat el seu abonament aquesta primera volta. En total hi ha 2.884 socis, entre els quals 1.835 són de pagament i 639 membres de la base. La resta de gent amb carnet són empreses VIP i col•laboradors entre d’altres. Entres les altes Sarramia ha destacat que “estem molt contents. Hem tingut moltes altes de sèniors i jubilats”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario