miércoles, 11 de enero de 2012

Rudes Lleida organitza un bus per acompanyar l'equip a Reus

· La Penya Rudes Lleida, una de les penyes emblemàtiques que segueixen al Lleida Esportiu, organitza un autocar de seguidors per al desplaçament del primer equip d’aquest diumenge a Reus. 

· D’aquesta manera, en el partit inaugural de la segona volta els jugadors blaus podran estar recolzats per l'afició lleidatana a la grada tarragonina. 

L'equip del Diari dels Blaus també vol donar suport a aquesta iniciativa fent-ne difusió.
El desplaçament està previst per diumenge a les 13.00 des del parquing del Camp d’Esports. El preu del viatge és de 13 euros i el de l’entrada de 12 euros. Per aquest partit la directiva reusenca ha decidit fer jornada mig econòmica i els socis de l’entitat tarragonina també pagaran la meitat de l’entrada.

Els interessats es poden apuntar per a aquest autobús a les oficines del club en l’horari habitual de 10 a 14 i de 17 a 19. Qui ho desitgi també pot enviar un correu electrònic al club: lleidaesportiu@lleidaesportiu.cat per formalitzar la seva inscripció.
Un dels responsables de l’àrea social, David Freixes, comenta que “aquesta és una bona oportunitat per fer caliu. Amb l’inici de la segona volta l’equip mira cap amunt i l’afició hem d’estar amb els jugadors”. Per la seva banda, el també responsable de l’àrea social, Òscar Sarramia, apunta que “aquest és un dels desplaçaments interessants.

L’equip mesura les seves forces amb una de les revelacions del campionat. A més, un derbi sempre és un derbi, sempre dins l’esportivitat”, assegura Sarramia.
Ja sabeu, l'equip es mereix el nostre recolzament. Som-hi!

No hay comentarios:

Publicar un comentario