martes, 10 de enero de 2012

Tots els detalls del primer reforç del mercat d'hivern: Carlos Barreda

· El Lleida Esportiu s'ha fet amb els serveis del defensa aragonès Carlos Barreda, que arriba al conjunt blau després de desvincular-se de l'Sporting Maonès, del Grup III de la Segona Divisió B. 

· El jugador, natural de Binèfar, s'incorporarà als entrenaments a les ordres d'Emili Vicente aquest mateix dimecres després de signar el seu contracte amb el club blau aquest mateix dilluns.

Barreda, als seus 22 anys, ja té força experiència a la categoria de bronze del futbol estatal. La primera volta del present campionat ha defensat la samarreta del conjunt balear, però la passada ja va militar amb el La Muela aragonès a la mateixa categoria on va disputar 30 partits i va anotar 4 gols tot i ser defensa com abans comentàbem.

Es tracta d'un defensa polivalent, que acostuma a jugar de lateral, i pot fer-ho per les dues bandes, tot i què també pot jugar de central. Nascut el 22 de febrer de 1989, medeix 1'75 metres i pesa 72 kilos.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El nou defensa del Lleida Esportiu, ha reconegut en la seva presentació oficial que “el projecte que està duent a terme el club blau on volen i fan les coses bé, la seua història i la proximitat amb casa meua han estat algunes de les causes que m’han portat a signar amb el Lleida”, ha assegurat Barreda, que demà ja entrenarà amb els seus nous companys. A alguns jugadors blaus Barreda ja els coneix com, per exemple, Pau Bosch amb el que va coincidir al Montsó.
Carlos Barreda pot jugar en qualsevol dels laterals si així ho requereix el tècnic, Emili Vicente. Als seus 22 anys, el jugador natural de Binèfar, assegura que “estic molt content per haver fet aquest pas. Tinc ganes d’ajudar als meus nous companys i fer una bona campanya, i si l’entrenador ho creu oportú, podria debutar aquest diumenge a Reus”. El jove jugador ha firmat pel que queda d’aquesta temporada i la vinent ja que “crec en aquest projecte”, ha dit Barreda. A més, creu que “no s’ha de renunciar a res i per això s’ha d’anar partit a partit. La categoria està molt igualada i els partits es decideixen per petits detalls”.

Per la seua banda, el responsable de l’àrea esportiva del club, Jordi Esteve, assegura, pel que fa a noves incorporacions que hi pugui haver en els propers dies, que “valorem diferents opcions, entre elles el Genís Soldevila. El Genís, juntament amb el Carlos Barreda són dos jugadors que ens interessen ja que són joves, amb projecció i són de la terra”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario