viernes, 10 de febrero de 2012

Declacions d'Emili Vicente abans del partit contra el Teruel

· L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, ha assegurat a la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge a la tarda a Teruel que “serà un matx molt difícil”. 

· Els aragonesos, diu Vicente, “han aconseguit bons resultats a casa ja que només han perdut un sol partit gràcies a la seva solidesa defensiva. L’equip compta amb el recolzament de la grada i, a més, tenen efectius que mouen bé la pilota i tenen facilitat per a fer gol a pilota parada”.

Davant el partit que va haver de jugar el Teruel entre setmana de Copa Federació, el de la Seu afirma que “no crec que els afecti. Venen de no jugar el passat cap de setmana per culpa de la nevada que hi va haver i segurament el partit que han fet entre setmana l’han afrontat com un entrenament dur”.

Pel que fa a l’estat del terreny de joc, Vicente ha explicat que “ens haurem d’adaptar al camp que segur que no estarà massa bé a causa de la nevada del passat cap de setmana. Costarà jugar la pilota perquè segurament estarà molt dur a causa de les baixes temperatures”.

Per poder treure un bon resultat de Pinilla el tècnic blau ha admès que “hem de ser ambiciosos i mirar de sorprendre al rival. Fer el primer gol condicionarà molt el resultat final del partit”. El fet d’encadenar sis jornades sense encaixar cap gol “és una motivació afegida. Dóna cert orgull, sobretot, a la defensa i al porter. Té molt valor el que estem aconseguint i ho allargarem tot el que puguem, però sabem que algun dia s’acabarà”, ha assegurat Vicente.

Tot i la bona dinàmica de l’equip l’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, admet que “sabíem que si les lesions ens respectaven aniríem a més. Per davant encara queden 14 rivals amb molt potencial. Podem somiar però hem de ser realistes i sumar els 10 punts que ens falten per a la salvació. Cada punt és un pas de gegant per salvar-nos. La plaça de promoció està molt oberta i la permanència està més cara que mai. Hem de fer un últim sobreesforç”.

Per aquest partit el tècnic de la Seu tindrà les baixes segures de Carlos Casquero a causa d’un edema muscular i de David Giménez que aquesta setmana s’ha ressentit de les seues molèsties al turmell. Per la seva banda l’entrenador blau tindrà el dubte fins a última hora del capità Jaume Delgado.

Davant la presència del seleccionador nacional en el partit entre el Teruel i el Lleida Esportiu, Vicente ha explicat que “està bé que vingui a veure aquests partits. És un estímul per als jugadors”.

FOTO: Emili Vicente en la seva compareixença de premsa avui al migdia // Lleida Esportiu

No hay comentarios:

Publicar un comentario