viernes, 10 de febrero de 2012

Tots amb el Juvenil A aquest dissabte!

· El Juvenil A de divisió d’Honor del Lleida Esportiu comptarà aquest cap de setmana amb el suport a la grada de les penyes que cada diumenge animen al primer equip blau. 

Els aficionats més sorollosos volen contribuir, d’aquesta manera, a animar als joves jugadors entrenats per Javi Rey davant la importància del partit d’aquest dissabte a la tarda (16:00 hores) al Municipal de Gardeny. Els de la Terra Ferma jugaran contra el Reus Deportiu, que en aquest moment es troba situat a la última posició a la taula amb 14 punts sumats, sis punts menys que el Juvenil A, últim equip en zona de descens.
Les penyes del Lleida Esportiu animant en un partit de lliga // Lleida Esportiu

L’equip blau necessita el suport de tots els aficionats possibles per poder guanyar i per tant sumar 3 punts d’or per poder sortir de la zona baixa de la classificació. Si aquest dissabte aconsegueixen vèncer al Reus Deportiu, es situarien fora de la zona de descens.

Cal recordar que el partit es jugarà aquest dissabte dia 11 de febrer a partir de les 16:00 hores de la tarda. Els socis del Lleida Esportiu i del Gardeny tenen l’entrada gratuïta, mentre que la resta d’espectadors per poder accedir al recinte esportiu hauran de pagar 5 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario