sábado, 4 de febrero de 2012

Empat agredolç per al Juvenil A del Lleida Esportiu

· El Juvenil A del Lleida Esportiu ha sumat un important punt al camp del Manlleu, un rival directe per la permanència (1-1). Els blaus han merescut la victòria amb claredat, però s'han hagut de conformar amb un punt.

Onze titular del Juvenil A contra l'Osca // Lleida Esportiu

El partit ha estat un monòleg blau. Els de Javi Rey, que s'han presentat a terres barcelonines amb 5 baixes importants, han tingut el control del matx d'inici a fi. A més, els lleidatans han vist com el col.legiat els ha anulat fins a tres gols per fora de joc, un a la primera meitat i dos a la segona.

Els lleidatans han creat molt perill des de l'inici amb combinacions per les bandes i oportunitats destacades, però el punt de mira ha estat desviat. A més, el dubtós gol anul.lat a la primera meitat ha donat forces als locals per seguir forts al darrera. A la represa, el segon gol anul.lat ha estat protestat per la banqueta lleidatana a l'entendre que no ha vist situació antireglamentària. Per la seva banda, després de defensar-se durant tot el matx, el Manlleu, a la primera ocasió ha perforat la meta lleidatana al minut 85. La resposta blava ha arribat amb el temps esgotat, al minut 90.
La nota positiva per als lleidatans és que la permanència està a només un punt de diferència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario