martes, 7 de febrero de 2012

Més de 38000 espectadors en els primers 11 partits de lliga al Barris Nord

· Un dels grans objectius que es va proposar el nou Consell Directiu del Lleida Basquetbol encapçalat per Eduard Torres, era recuperar la massa social i el bon àmbient al Barris Nord. Després d´11 partits de lliga jugats a casa es pot afirmar que aquest objectiu s´ha assolit amb bona nota.
Entrada corresponent al Lleida Basquetbol - Baloncesto León // Diari dels Blaus

Un total de 38.100 espectadors han anat al Barris Nord en aquests 11 primers partits amb una mitjana de gairebé 3.500 espectadors per partit. La millor entrada de la temporada es va produïr en la visita del lider Canàries amb gairebé 5000 espectadors mentre que la pitjor entrada correspon al primer partit de la temporada davant el CB Tarragona amb 2.300. I és que el canvi a un projecte nou va condicionar les entrades de les primeres jornades fins que a finals d'octubre es va superar per primer cop els 3 mils espectadors davant el Mallorca.

Els bons resultats de l´equip al Barris Nord, les activitats que el club organitza a l'entorn de cada matx i l'animació des de la grada jove fa que el públic disfruti d'un espectacle que va més enllà d´un partit de bàsquet professional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario