domingo, 19 de febrero de 2012

Equipacions del Lleida Esportiu per a la propera temporada (2012-2013)

· El Lleida Esportiu ja mira de cara la propera temporada 2012-2013 i per aquest motiu el club blau ja té les equipacions que li ha preparat la marca esportiva Joma per a la temporada vinent. Les dos entitats han perfilat conjuntament les equipacions que lluiran els jugadors quan comenci la pròxima pretemporada. El model que ha preparat Joma és completament exclusiu per al conjunt lleidatà.

El Lleida Esportiu continuarà mantenint el color blau en la primera equipació. La samarreta i les mitgetes seran completament blaves mentre que el pantaló, igualment que aquesta temporada, serà blanc amb una franja blava al lateral de la cama.

El mateix passa amb la segona equipació. El club ha decidit continuar amb el color burdeus una temporada més. I igual que enguany, tant la samarreta, com el pantaló i les mitgetes seran completament d’aquest color. 

Pel que a la tercera equipació, aquesta patirà un lleuger canvi pel que fa a la tonalitat. Els dirigents del Lleida Esportiu han decidit abandonar el color taronja fort que els jugadors han portat aquesta temporada per un color taronja més suau.

L’equipació del porter també es modificarà, mínimament. El color rosa a la part superior i el negre a la inferior es manté respecte a la present temporada. En canvi, per a la propera temporada a la samarreta se li afegeixen unes línies grogues que recorren els braços.

Quina és la vostra opinió de les noves equipacions? Deixeu-nos comentaris a la web, al Facebook o al nostre Twitter!

1 comentario: