viernes, 17 de febrero de 2012

La Revista SOM i SEREM s'uneix a nosaltres

· Usuaris del Diari dels Blaus! Després de les bones noticies que us hem anat anunciant durant aquests últims dies: Nous col·laboradors, sortejos d'entrades... Encara en queda una molt especial per anunciar i és que la revista SOM i SEREM del Lleida Esportiu (Ara mateix estan creant la nova web) ha decidit unir-se a nosaltres i ara formarem part d'un mateix equip.

Com abans comentàbem, estarem units en un mateix equip però cadascú seguira amb la seva web per a que estigueu més ben organitzats. Al diari dels blaus trobareu un banner on clicant anireu a la web de la revista i viceversa. D'aquesta manera passem a col·laborar únicament entre nosaltres dos.


La revista s'anirà enviant als correus de les persones subscrites els dies de partit del Lleida Esporitu. A la seva web ja no hi apareixeran notícies del club, només novetats internes i tots els números de la revista. Aquestes notícies les podreu trobar com sempre al Diari dels Blaus.

En breu us informarem dels últims detalls sobre el tema: Nous col·laboradors... Esperem que us sigui útil i entre tots seguim creixent. SOM-HI!

No hay comentarios:

Publicar un comentario