jueves, 9 de febrero de 2012

Important projecte de futur

· El Lleida Esportiu continua amb el projecte de futur que es va marcar a principi de temporada pel que fa al nombre de jugadors de les terres de ponent que han de formar el primer equip lleidatà. 

Aquest diumenge, en el partit que els blaus van jugar al Camp d’Esports contra el Andorra CF, el tècnic de la Seu, Emili Vicente, va convocar un total de 10 jugadors de la casa. D’aquests, Pau i Jerson Bosch, Jesús Imaz, Genis i Barreda van sortir en l’onze inicial, mentre que els altres 5 que formaven la convocatòria estaven a la banqueta. Així, doncs, asseguts al costat del cos tècnic de l’equip lleidatà, només hi havíem jugadors lleidatans.
El davanter Jesús Imaz en una acció davant l'Andorra de Teruel el passat cap de setmana // Lleida Esportiu

Al final del partit la xifra de jugadors de la casa va augmentar gràcies a l’entrada sobre el terreny de joc de Dani Pujol, Pere Milla i Cheikh per Imaz, Genis i Jorge Giménez.
D’aquesta manera el matx va acabar amb 6 jugadors lleidatans sobre la gespa del Camp d’Esports. Cheikh, que va saltar al terreny de joc al segon període, ha assegurat que “està molt bé que el club aposti per la gent de casa i ahir tothom ho va poder veure”.

En aquest mercat hivernal el Lleida Esportiu ha incorporat a les seues files 3 jugadors formats a ponent. Amb aquest fet, es demostra la intenció del club lleidatà d’augmentar la presència de gent de la terra en el primer equip blau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario