jueves, 9 de febrero de 2012

Grup Actel, nou patrocinador del Lleida Esportiu Femení

· L’equip femení del Lleida Esportiu compta amb un patrocinador principal. Es tracta de l’empresa lleidatana Grup Actel, que es dedica a la producció i comercialització de productes alimentaris com fruita dolça, fruits secs, cereals, farratge i oli tant en l’àmbit nacional com internacional. 

· Les jugadores blaves lluiran el logotip de la marca Oli d’Oliva Verge Germanor a la part frontal de la samarreta, mentre que a la part de darrera portaran el nom de l’empresa que compta amb 15.000 famílies de pagesos de la província de Lleida i Aragó.

El president de Grup Actel, Ramon Brualla i Jordi Esteve presentant l'acord // Lleida Esportiu

Amb aquest acord Grup Actel s’uneix a la resta d’empreses lleidatanes que aposten per potenciar el futbol. I en aquesta ocasió l’equip femení del Lleida Esportiu. Durant la signatura de l’acord de patrocini, la directora de Comunicació i RRHH, Jovita Latorre, ha assegurat que “volíem donar suport a un esport i, concretament, al futbol femení ja que no té tanta repercussió i la nostra empresa propugna la igualtat entre gèneres”.

El responsable de l’àrea esportiva, Jordi Esteve, s’ha mostrat molt agraït amb Grup Actel. “En aquests temps invertir en futbol femení és tot un compromís. Amb aquest conveni Grup Actel ens mostra una confiança que hem d’agrair, igual que a la resta d’empreses que ens recolzen”, ha admès Esteve.

No hay comentarios:

Publicar un comentario