sábado, 25 de febrero de 2012

Prèvia del partit (Hospitalet-Lleida Esportiu)

Duel de dinàmiques oposades a la Feixa Llarga

· El Lleida afronta una bona oportunitat per retallar distàncies amb els equips capdavanters davant d’un Hospitalet que, tot i ser el tercer classificat, ha perdut pistonada en les últimes jornades.

Hospitalet i Lleida Esportiu s’enfronten aquest migdia a partir de les 12 h a la Feixa Llarga en un partit clau que pot marcar el camí a seguir per el que queda de temporada per ambdós equips, especialment en el cas dels lleidatans. Els d’Emili Vicente, després d’un inici de temporada molt dubitatiu, han aconseguit encadenar una excel·lent dinàmica, encaixant tan sols una derrota en els últims onze partits. Una ratxa on ha estat clau la seguretat defensiva mostrada pels blaus i personificada en la figura del porter Víctor Ibáñez, que va aconseguir mantenir-se imbatut durant 593 minuts. Aquesta millora, tant en joc com sobretot en resultats, han permés els lleidatans acumular un còmode coixí respecte la zona perillosa (situada ara mateix a onze punts) i considerar altres horitzons al final de temporada, com les posicions de play-off d’ascens.
Estat del Camp d'Esports en el partit que va enfrontar els dos equips a la capital del Segrià

Aquesta idea, però, passa per demostrar l’autèntic potencial de l’equip en escenaris com el d’avui, davant d’un Hospitalet que sembla seguir els passos del conjunt lleidatà però a la inversa. Els de Jordi Vinyals van realitzar un primer tram de la competició pràcticament immaculat que els ha permés viure instal•lats en les posicions de play-off d’ascens quasi bé des de l’inici del campionat. El canvi d’any, però, sembla haver afectat els riberencs, i és que tan sols han estat capaços de guanyar tres dels últims
dotze partits que han disputat.
A més, en aquestes últimes jornades la Feixa Llarga sembla haver deixar de ser un fortí, després que tres dels últims quatre equips visitants hi hagin aconseguit puntuar.

Tot i això, els lleidatans farien bé de no refiar-se d’un equip amb tan potencial i que ja va donar un cop sobre la taula en el partit de la primera volta, on es van imposar clarament per 1 a 4 al Camp d’Esports, fent gala d’una efectivitat admirable. El que sí sembla clar és la importància amb la que els jugadors d’Emili Vicente afronten el matx. Al llarg de la setmana, tan Jerson com Jorge Giménez han apel•lat a l’ambició dels seus companys per a aconseguir derrotar
l’Hospitalet, en el “partit més important de la temporada”, en paraules de l’interior valencià.

Fitxa del partit (alineacions probables)

• CE L’Hospitalet: Craviotto; Hammouch, Lucas Viale, Manel Viale, Dani
Guillén; Rubén García, Manel Gómez, Corominas, Pitu; David Haro i Prats.
• Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez; Sobregrau, Jerson, Barreda, Verdú; Jaume,
Massana, Jorge Giménez, Genís Soldevila, Asier; Imaz.
• Àrbitre: Ripoll Solano (Col·legi Balear).
• Dia i hora: Diumenge a les 12 h
• Estadi: La Feixa Llarga, a L’Hospitalet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario