miércoles, 15 de febrero de 2012

SORTEIG DE 5 ENTRADES DOBLES PER AL LLEIDA BASQUETBOL - CLAVIJO

· Benvolguts usuaris del Diari dels Blaus! Avui us presentarem una nova iniciativa que hem dut a terme conjuntament amb el Lleida Basquetbol i que serà molt beneficiosa per a tots vosaltres que sou els que feu del Diari dels Blaus una de les pàgines web de referència de l'esport lleidatà, si no la millor.


Doncs bé, ens plau anunciar-vos que per a cada un dels partits que li queden al Lleida Bàsquet per jugar al Barris Nord, disposem de 5 entrades dobles (un total de 10) per a sortejar entre tots vosaltres i que s'enduran els 5 primers usuaris que compleixin les següents instruccions:
  1. Entrar al nostre Twitter: http://twitter.com/diaridelsblaus i seguir-nos.
  2. Fer Retweet del següent Tweet:
  3. Un cop ens hagis seguit i fet el Retweet, hauràs d'enviar-nos un Tweet que contingui @diaridelsblaus recomanant la nostra pàgina o enviant-nos algun comentari a tot l'equip del Diari dels Blaus
Si ets un dels 5 primers en fer-ho una entrada doble serà per a tu. Els guanyadors s'anunciaran un cop ja tinguem els 5 tweets rebuts.
Tan aviat com tinguem els noms dels guanyadors els anunciarem vía web i xarxes socials i ens posarem en contacte amb ells.

MOLTES GRÀCIES I AFANYEU-VOS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario