jueves, 16 de febrero de 2012

Participació del Lleida Esportiu en un taller sobre la gestió de les emocions

· Durant un mes els jugadors treballaran con regular les emocions per a que no elsafecti en el rendiment.
· És una col·laboració entre la Universitat de Lleida i el Lleida Esportiu.

Els jugadors del Lleida Esportiu participen, des de fa uns dies, enun taller que tracta sobre la gestió de les emocions. Els responsables de les practiques,que es traslladen fins al Camp d'Esports, asseguren que “les emocions juguen unpaper molt important dins el món de l'esport i per aquest motiu és molt important saber-les regular. Per poder-ho fer em de ser conscients del que sentim i després utilitzarestratègies per regular-les i que no ens arribin a afectar en el rendiment esportiu”,asseguren els responsables d'aquesta activitat..
Jugadors del conjunt lleidatà atenent a les explicacions durant el taller // Lleida Esportiu

Durant tot un mes els jugadors del Lleida Esportiu fan, abans de la sessió d'entrenament habitual, “exercicis mitjançant ordinadors, per aquest motiu fan torns detreball i els jugadors aniran passant poc a poc”, han explicat els professionals del cursque imparteixen als jugadors del conjunt blau al Camp d'Esports.

L'entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, admet que “els jugadors estan veientque aquest taller és molt útil perquè els ensenya a agafar consciència del valor deregular les emocions, sobretot en moments de tensió”. El de la Seu assenyala laimportància d'aquesta activitat ja que “és important saber regular les emocions per tot.Però en el món del futbol potser és més difícil ja que tens poc temps per pensar, tot ésmolt immediat”, reconeix Vicente.

“Estem molt agraïts a la Universitat de Lleida per la seva col·laboració amb el LleidaEsportiu ja que ens aporta aquesta formació”, ha explicat l'entrenador del club blau.Aquest taller l'imparteixen responsables de la branca de pedagogia i psicologia de laUDL.

No hay comentarios:

Publicar un comentario