jueves, 23 de febrero de 2012

Últimes notícies de l'Hospitalet-Lleida

· Els jugadors del Lleida Esportiu han canviat aquest dimecres d'escenari d'entrenaments. Els blaus s'han exercitat al camp de l'Atlètic Segre. 
· El camp de l'equip lleidatà té una superfície similar al de la Feixa Llarga de l'Hospitalet. Per aquest motiu, el tècnic, Emili Vicente, ha decidit canviar d'ubicació. "Aquest camp s'assembla més al de l'Hospitalet per tamany i superfície de joc", admet l'entrenador blau.
Jugadors del conjunt lleidatà entrenant al Camp de l'Atlètic Segre // Lleida Esportiu

Aquest escenari ha estat una novetat per alguns dels jugadors del primer equip que s'han mostrat sorpresos. "Aquest camp està molt bé. Ens permet provar sobre un terreny de joc diferent i que s'assembla més al de l'Hospitalet", reconeix Jorge Giménez.Els blaus estan mentalitzats per treure un bon resultat a terres barcelonines. "Són l'únic equip que ens va passar per sobre a la primera volta", assegura el davanter Asier Eizaguirre. "Hem de lluitar per treure un bon resultat i optar a estar a dalt", admet el jugador basc.

D'altra banda, pel porter de l’Hospitalet, el lleidatà Carlos Craviotto, el partit d’aquest diumenge serà molt especial. “Sempre és diferent jugar contra el Lleida, això que ja hi he jugat unes quantes vegades i no em bé de nou, però és especial”, explica el jugador. Però a banda de jugar contra l’equip de la seva terra, també es veurà les cares amb amics i companys d’infantesa al club blau com “el Jerson, amb qui vaig coincidir en equips d’inferior categoria”, confessa Craviotto, així com també jugadors com Pau Bosch, Miki Massana, Sergi Palau ,Jesús Imaz o fins i tot el director esportiu Jordi Esteve, entre d’altres.
El porter lleidatà de l'Hospitalet efectuant un llançament en el seu partit davant el Lleida Esportiu

Tot i la bona posició a la taula dels barcelonins, Craviotto admet que “serà un partit molt difícil. El Lleida compta amb un grapat de jugadors de casa i amb Emili Vicente com a entrenador. Ens enfrontarem en un equip fort i amb moltes ganes de guanyar”. El lleidatà també explica que “nosaltres som forts al nostre camp, però últimament no estem massa encertats”.

El porter de L’Hospitalet assegura que tot i la distància geogràfica segueix molt d’aprop al club blau ja que “hi tinc la família, els companys, amics. Sempre que puc m’informo del que passa al Lleida Esportiu”, ha dit Craviotto. “No és fàcil com van començar al lliga però no tindran cap problema per mantenir la categoria. Veig un equip amb molta joventut i que compta amb gent de la casa. Amb el bloc fort aconseguiran grans coses, ara mateix no, però amb el pas del temps segur. Podran fer un gran equip”, ha explicat el porter lleidatà.

“Sempre he pensat en tornar a Lleida i poder jugar en l’equip de la meua ciutat, però no sé si arribarà el moment algun dia”, confessa Craviotto. El porter assegura que “em faria il·lusió vestir amb els colors del Lleida, hi ha ganes, però s’ha de ser realista. Ja porto 4 anys a L’Hospitalet i uns quants més fora de la capital del Segrià”, ha finalitzat el porter lleidatà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario