miércoles, 7 de marzo de 2012

Miki Massana, baixa contra l'Huracán i Jorge Giménez és dubte

· El tècnic del primer equip del Lleida Esportiu, Emili Vicente, no podrà comptar amb Miki Massana el pròxim diumenge al camp de l'Huracán Valencia. 
· El migcampista blau continua sense exercitar-se per un procés febril i, a més, contra l'Ontinyent va veure la cinquena cartolina groga que l'obligarà a complir un partit de sanció.

A la baixa del lleidatà se li pot afegir la de Jorge Giménez. L'extrem valencià està a l'espera que li treguin els punts de l'operació a què va ser sotmès diumenge en un dit de la mà. Tant els tècnics com els metges volen veure l'evolució de la ferida del jugador blau i si no està de tot cicatritzada no viatjarà a terres valencianes.

Jugadors titulars de l'últim partit de lliga al Camp d'Esports. (Lleida Esportiu - Ontinyent) // Estudi fotogràfic Carlos

A la llista de baixes cal afegir-hi a David Giménez que continua amb la seva recuperació de l'edema ossi en un turmell. Mentre que Carlos Casquero encara arrossega algunes molèsties musculars.

Els blaus han tornat als entrenaments aquest dimecres amb la mirada posada en el conjunt valencià, que està un punt per sobre dels lleidatans i que també lluita per assolir una de les posicions de play off d'ascens.

No hay comentarios:

Publicar un comentario