jueves, 8 de marzo de 2012

El Lleida Esportiu Femení té la permanència ben encarrilada

· Després de la victòria aconseguida el passat diumenge al camp del Vilafranca, l'equip femení del Lleida Esportiu afronta ara un tram del calendari que li pot suposar assegurar la permanència sense angoixes. 
· Ara les blaves són setenes amb 27 punts i la salvació acostuma a estar al voltant dels 32.

Les de Ramon Alturo juguen els dos pròxims partits contra rivals que es troben per sota seu a la classificació. Aquesta jornada visitarà ponent l'Europa, el penúltim a la taula. I després les lleidatanas hauran de visitar el feu del sant Andreu, onzè en plena lluita per el.ludir el descens. El tècnic lleidatà assegura que "no seran partits fàcils, però tenim potencial com per tirar aquests dos compromisos endavant".

Jugadores del Lleida Esportiu en un dels seus partits de lliga // Facebook de l'equip

Si les blaves superen aquest periple de partits amb nota afrontaran dues jornades contra dos dels equips capdavanters, el Barça B i el líder, el Nàstic. "Si juguem sense pressió aquests dos enfrontaments podem crear-los-hi problemes. Podem ser jutges de l'ascens", comenta Alturo.

Així, les lleidatanes no es poden relaxar tot i veure el descens a 11 punts de distància. La tranquil.litat en la recta final del campionat estarà en joc en dues setmanes. I la capacitat de competir amb les millors es podrà comprobar després si els deures per la permanència s'han superat amb nota.

No hay comentarios:

Publicar un comentario