viernes, 9 de marzo de 2012

Prèvia de l'Huracán - Lleida

Com cada setmana us deixem la crònica del partit d'aquest cap de setmana del Lleida Esportiu. Aquest cop davant de l'Huracán de Valencia i ens l'ofereix el nostre company Jordi Brescó.

Un altre rival directe en el punt de mira

Un Lleida llançat busca continuar l’escalada en la classificació davant una de les sensacions del campionat, l’Huracán de València, situat només un punt per sobre dels blaus.

El Lleida Esportiu s’enfronta diumenge al migdia (a partir de les 12 h) a una de les autèntiques revelacions de la temporada: l’Huracán de València. El conjunt de Manises, debutant en la categoria, es troba situat en la sisena posició de la taula classificatòria, una zona privilegiada que ha ocupat pràcticament en la totalitat del que portem de temporada. I és que el club valencià, tot i tractar-se de la primera vegada que disputa competició oficial en la tercera categoria del futbol estatal, disposa d’un important patrimoni econòmic que el va permetre comprar la plaça l’estiu passat i disposar d’una plantilla en condicions per a la duresa de la categoria.
Jugadors del Lleida Esportiu celebrant un gol davant l'Huracán al Camp d'Esports // AraPonent

Últimament, però, l’Huracán s’ha mostrat força irregular. Capaços del millor i del pitjor, els valencians s’han imposat al camp de l’Atlético Balears i del Reus, i han despatxat la visita de l’Hospitalet amb un 3 a 1. Això sí, fins la visita dels riberencs, els de Manises presentaven una preocupant ratxa com a locals, amb quatre jornades consecutives sense guanyar, incloent dos empats contra dos dels pitjors visitants de la categoria, com són el Dènia i el Saragossa B. I és que el gran secret d’aquest Huracán és la seva gran actuació a domicili, on han aconseguit cinc victòries, sis empats i tan sols tres derrotes.

Els d’Emili Vicente ja van tastar de primera mà la duresa dels valencians en el partit de la primera volta, on no van poder passar de l’empat a u. Això sí, dinou partits després, els lleidatans presenten un aspecte totalment renovat i truca amb força i decisió la porta del play-off. La setmana passada ja va superar un rival directe en la lluita, l’Ontinyent, i aquesta té una nova oportunitat per seguir demostrant el seu potencial.

El tècnic lleidatà n’és conscient i per aquest motiu ha fet viatjar els seus jugadors cap a València dissabte al matí per ocncentrar-los en un centre esportiu d’alt rendiment. Fer pinya és bàsic en un moment tan important de la temporada com aquest. De cara al partit, Vicente seguirà sense poder comptar amb David Giménez, a qui se li afegeix Jorge Giménez, finalment descartat per la lesió al dit per precaució. Vicente tampoc podrà comptar amb el migcentre Miki Massana, que compleix un partit de sanció. Qui si viatja és el porter Víctor Ibáñez, tot i haver patit un procés gripal durant aquesta setmana.

Fitxa tècnica (alineacions probables):

• Huracán València: Fran; Mateos, Akapo, Amarilla, Alexis; Hernández,
Omar, Javi Moreno, Sergio Cuesta; Willian i Luis Ángel.
• Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez; Sobregrau, Jerson, Pau, Barreda; Verdú,
Jaume; Juanma, Genís Soldevila, Asier; Imaz.
• Àrbitre: González González (Col·legi balear).
• Hora: Diumenge a les 12 h.

• Estadi: Estadi Vicent Martínez Català, al Poliesportiu Municipal de
Manises.

No hay comentarios:

Publicar un comentario