sábado, 17 de marzo de 2012

Prèvia del Lleida Esportiu - Atl. Baleares

Ja teniu disponible la més actual prèvia que ens ofereix el nostre col·laborador Jordi Brescó per al partit de demà a les 12:00h que enfrontarà al Lleida Esportiu amb l'Atlético Baleares al Camp d'Esports.

Sense por davant del líder:

El Lleida rep la visita de l’Atlètic Balears, virtual campió de la categoria, carregat d’il·lusió. Els bons resultats i la proximitat de les posicions de play-off han animat equip i afició, que encaren el duel amb valentia.

El destacat líder del grup tercer de la Segona Divisió B, l’Atlètic Balears, visita aquest migdia a partir de les 12 el Camp d’Esports, l’estadi d’un dels equips més en forma de la categoria. I és que el Lleida Esportiu va llançat: als nou enfrontaments consecutius sense encaixar la derrota, els d’Emili Vicente i han afegit una excel·lent reacció a la derrota a Terol per aconseguir set dels últims nou punts possibles davant rivals directes en la lluita per les places de play-off (Hospitalet, Ontinyent i Huracán).

Són dades que conviden a l’optimisme en un matx on, sobre el paper, els locals tindrien totes les de perdre. I és que aquest Atlètic Balears té un potencial més propi de la Segona Divisió A que de la categoria en què es troba actualment. Amb la injecció econòmica rebuda i la incorporació de diversos jugadors de renom (molts d’ells, exjugadors de Primera com Antoñito, Biel Ribas o Jesús Perera) la seva participació en aquest grup tercer es podria catalogar d’autèntic passeig: 11 punts d’avantatge sobre el segon classificat, el més golejador, el millor local i, juntament amb l’Oriola, també el millor visitant.

Però com ja hem comentat, aquest Lleida no s’arronsa davant de ningú. Ja va demostrar el seu potencial en l’enfrontament de la primera volta, quan no travessava el seu millor moment, enduent-se els tres punts de Palma de Mallorca. Aquesta vegada comptarà amb el suport dels seus aficionats, que a més es preveu que siguin més dels habituals, i és que la majoria han aprofitat la promoció de recollir dues invitacions fins a final de temporada per a aquest partit trascendental.

Durant la setmana tot l’equip s’ha conjurat per a poder derrotar el líder. Des d’Emili Vicente fins a diversos jugadors han declarat que confien en les seves possibilitats i que es deixaran la pell sobre el camp. Un dels més motivadors en aquest aspecte, l’extrem Jorge Giménez, és l’únic dubte que tindrà Vicente a l’hora de confeccionar l’onze titular. El valencià encara no està del tot recuperat de la seva lesió a la mà però sembla que finalment podria participar en el matx. Qui no ho farà de ben segur són els sancionats Azparren i Jaume Delgado, sancionats. D’altra banda, tornen a la convocatòria Miki Massana i Casquero.

Fitxa del partit (alineacions probables):

• Lleida Esportiu:
Víctor Ibáñez; Sobregrau, Jerson, Pau, Barreda; Massana,
Verdú; Genís Soldevila, Asier, Jorge Giménez; Jesús Imaz.
• Atlètic Balears:
Biel Ribas; Angulo, Quesada, Marc Vales, Mantovani;
Coureur, Peter, Thiago, César Diop; Antoñito i Jesús Perera.
Hora: Diumenge a les 12:00h
Estadi: Camp d’Esports de Lleida

(*) Foto: Una de les jugades en la victòria 0-1 del Lleida Esportiu al camp de l'Atlético Baleares // WebEsport

No hay comentarios:

Publicar un comentario