viernes, 16 de marzo de 2012

Declaracions d'Emili Vicente abans del partit d'aquest diumenge

· L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, ha assegurat aquest divendres en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge que “tenim possibilitats per competir per estar a dalt”. 
· També ha afegit que “al vestidor hi ha il·lusió i ens deixarem la pell sobre el terreny de joc”. 

El de la Seu admet que “aquesta és una setmana il·lusionant en la que esperem tenir molt encert ja que jugarem tres partits en 7 dies”. A més, el tècnic ha explicat que “estem en el millor moment de la temporada. Ara podem deixar de mirar avall per poder mirar amunt. El millor és aprofitar el moment”. Si s’aconsegueixen bons resultats “podem estar entre els millors o bé haurem de continuar lluitant”, ha dit l’entrenador.

Emili Vicente en la seva compareixença de premsa d'avui // Lleida Esportiu

Pel que fa al rival d’aquest diumenge, el líder, l’Altético Baleares, el tècnic blau ha assegurat que “el rival serà el més complicat que hem tingut fins ara. Ens exigirà el millor i per tant una entrega total. Haurem d’estar concentrats els 90 minuts davant la qualitat que tenen a la davantera. Tot i això, lluitarem al màxim per tirar endavant el partit”. Per poder aconseguir un bon resultat Vicente ha comentat que “la concentració defensiva marcarà molt. És un test molt important i, per aquest motiu, necessitem el recolzament de la gent. Jugadors i tècnics també fem una crida a l’afició”. A més, afegeix que “volem que la gent que vingui pensi que l’equip ho ha donat tot. Els hi hem donat una bona situació a la taula que ens pot permetre jugar per coses boniques”.  Amb tot admet que “tampoc és una final ja que segurament no hi haurà cap equip que ho guanyi tot d’aquí fins a final de temporada”.

Per aquest partit Emili Vicente tindrà les baixes segures de Sergi Palau per lesió i de Mikel Azparren i Jaume Delgado per sanció. A més, també tindrà el dubte de Jorge Giménez. “Avui aconseguirà una protecció per al dit i demà, amb els metges i amb el propi jugador decidirem si estarà disponible o no per jugar diumenge al migdia”, ha explicat el tècnic de la Seu.

En un altre ordre de coses i com ja haureu vist en la imatge anterior, el Lleida Esportiu ha modificat la seva imatge corporativa per tal de donar més protagonisme als seus anunciants. L’entitat blava ha canviat els plafons que es troben situats a la sala de premsa i a l’entrada de l’estadi, anomenada també, zona mixta.
Sala de premsa del conjunt lleidatà // Lleida Esportiu
Amb aquesta nova imatge veiem menys quantitat de logotips de les empreses col.laboradores ja que aquests són més grans que els que hi havia fins ara.
Zona mitxa del Lleida Esportiu en l'entrada a les oficines del club // Lleida Esportiu

D’aquesta manera, els diferents patrocinadors de l’entitat tindran un protagonisme més destacat. Aquest canvi farà que es vegi una estètica més moderna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario