viernes, 30 de marzo de 2012

Prèvia del Lleida Esportiu - Llagostera

Com tots els dies abans dels partits del Lleida Esportiu, us presentem una nova prèvia del nostre company Jordi Brescó per al partit que enfrontarà el club blau amb el Llagostera.

Que passi el següent rival directe

El Lleida viatja a Llagostera amb la intenció de mantenir la tercera posició de la taula. La jornada és propícia per consolidar-se en la zona de play-off, i és que els deu primers classificats s’enfronten entre ells.

El Lleida Esportiu s’enfronta dissabte a les 17 h de la tarda amb l’autèntica revelació de la temporada: La UE Llagostera. Si els lleidatans han protagonitzat una gran segona volta, què podem dir del conjunt gironí, que en la primera meitat del campionat semblava un dels clars candidats al descens (va ser el cuer durant unes jornades) i que va encadenar una espectacular ratxa de bons resultats, incloent-hi cinc victòries consecutives, per situar-se en els llocs privilegiats d’aquest grup tercer de Segona Divisió B.


 
Una jugada del partit entre el Lleida Esportiu i el Llagostera al Camp d'Esports // FutbolGirona

De fet, ambdós equips es troben empatats a punts (50) i presenten uns números molt semblants. Tan pel que fa a resultats com a local o a domicili, com a manera de jugar. Tan gironins com lleidatans han basat el seu èxit en la seguretat defensiva, sent de llarg els dos equips menys golejats d’aquesta segona volta. De fet, el porter del Lleida Víctor Ibáñez va establir un rècord d’imbatibilitat de 594 minuts, que tan sols ha estat superat pel del Llagostera, Wilfred, que encara no ha vist trencada la seva immaculada ratxa des de fa 724 minuts. Si el porter andalús aconsegueix mantenir la seva porteria a zero durant els primers 36 minuts del partit de dissabte, superarà la millor marca d’imbatibilitat d’un conjunt català en tota la història de la Segona Divisió B.

Més enllà de la lògica importància que comporta enfronar-se a un rival amb els mateixos punts, la victòria en el partit de dissabte suposaria un pas molt important en dos aspectes. En primer lloc, significaria guanyar l’average particular, ja que en el matx del Camp d’Esports els dos equips van empatar a zero gols. En segon lloc, serviria per desmarcar-se dels perseguidors de la taula, i és que aquesta jornada enfronta els deu primers classificats entre ells. Així doncs, és probable que molts dels rivals directes punxin i vegin com el guanyador del duel de dissabte s’escapa una mica més.
Imatge en alta resolució del partit jugat al Camp d'Esports contra el Llagostera // Alcalde.Paeria

De cara al matx, Emili Vicente ha decidit convocar a 17 jugadors, deixant a Lleida a Dani Pujol, Mikel Azparren, Pere Milla i Cheikh Saad. Per la seva part, el Llagostera encara el partit amb tots els seus efectius, fet que succeeix per primera vegada en tota la temporada, tal com va ressaltar el seu entrenador, Oriol Alsina. S’espera una bona entrada en el Municipal de Llagostera, ja que la directiva del club girnó ha optat per posar preus populars.

Fitxa tècnica (alineacions probables):

• UE Llagostera: Wilfred; Aimar, Vallho, Rangel, Quim Boadas;
Tito, Eloi, Ton Alcover, Tarradellas; Marc Mas i Enric Pi.
• Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez; Sobregrau, Pau, Jerson,
Barreda; Massana, Jaume; Verdú, Jorge Giménez, Asier; Imaz.
• Àrbitre: García Ballesteros (Col·legi La Rioja)
• Dia i hora: Dissabte a les 17 h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario