miércoles, 28 de marzo de 2012

El Lleida Esportiu millora la gespa del Camp d'Esports

· El Lleida Esportiu ha engegat un procés de recuperació del terreny de joc del Camp d’Esports per millorar les seves condicions de cara a la recta final de la temporada. 

Els treballs se centren en un procés d’escarificació que serveix per airejar el terreny de joc i tallar les arrels de la gespa per a què creixi amb més força. D’aquesta manera, es pretén “millorar l’estat del terreny de joc”, com comenta el responsable de jardineria del Lleida Esportiu, Juan Carlos Bernal. A més, afegeix Bernal, “amb la màquina treballant sobre el camp s’aconsegueix anivellar el terreny de joc evitant bonys que, sovint, impedeixen un millor joc per al nostre equip”.
Tractor treballant en la gespa del Camp d'Esports // Lleida Esportiu

Aquest procés d’escarificació s’ha fet durant aquest dimarts i dimecres. Primer s’ha treballat el camp en horitzontal i l’endemà en vertical. Ara, el termini de recuperació de la gespa “és d’uns deu dies, aproximadament”, assegura Bernal. El mateix encarregat del terreny de joc admet que “després d’aquests treballs se li aplicarà al camp un tractament fitosanitari” per tal de recuperar la gespa una mica abans del pròxim partit al Camp d’Esports.
Bernal resumeix la tasca que s’està fent amb la gespa com “una cirurgia menor per millorar el seu estat”, i afegeix que “aviat podrem veure els resultats”. I és que després d’aquest tractament de millora està previst, després del partit contra el Mallorca B del 8 d’abril, “continuar amb més treballs per deixar el camp en les millors condicions possibles”, finalitza Juan Carlos Bernal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario