martes, 20 de marzo de 2012

Prèvia del Manacor - Lleida Esportiu

Avui i com cada setmana, el nostre company Jordi Brescó ens ofereix la prèvia que podreu llegir a continuació del proper partit del Lleida Esportiu, en aquest cas demà i davant el Manacor:

Partit trampa a Manacor

El Lleida visita el camp del penúltim classificat, en un partit marcat per les nombroses baixes i la necessitat dels locals d’aconseguir la victòria com sigui.

El Lleida afronta aquest dimecres a la tarda (a partir de les 19 h) un partit trampa. Visita l’estadi del pitjor equip de la categoria (Sporting Mahonès, retirat de la competició, a part), un Manacor que porta 12 jornades consecutives sense conèixer la victòria, de les quals tan sols quatre són empats i la resta derrotes. El conjunt balear no guanya com a local des de la quinzena jornada, disputada el 4 de desembre.

Imatge de la picabaralla que hi va haver en el partit al Camp d'Esports davant del Manacor // AraPonent

Dades que, a priori, conviden a l’optimisme, i més tenint en compte l’excel·lent estat de forma que viuen els homes d’Emili Vicente. No ens enganyem, els lleidatans són clars favorits per a aquest partit (negar-ho seria absurd) però trobem dos factors que poden fer trastocar aquesta teoria. El primer té a veure amb el rival d’aquesta tarda. La seva urgència per sumar de tres en tres és enorme. A nou partits per al desenllaç del campionat, el Manacor es troba a vuit punts de la posició de play-off de descens ocupada, actualment, pel Gandia. Una missió molt complicada però possible, sempre i quan, és clar, el conjunt balear encadeni una ratxa positiva de resultats, que intentarà començar dimecres mateix.

L’altra factor clau en el partit d’avui al qual el Lleida s’haurà de sobreposar és els gran nombre de baixes, algunes d’elles clau, que té Emili Vicente de cara a la confecció de l’alineació. La més important, sens dubte, és la del màxim golejador de l’equip, Asier Eizaguirre, que no pot viatjar a Manacor per sanció tot i que també és dubte per al partit de diuemnge, contra l’Olímpic de Xàtiva, per un edema muscular a la cama esquerra. Al davanter basc també se li afegeix el seu paisà Mikel Azparren, per lesió, així com el jove atacant Dani Pujol, lesionat del tormell en l’entrenament de dimarts. També queden fora de la llista, en aquest cas per decisió tècnica, Cheikh, Saife i Oriol Esteve.

L’altra cara de la moneda la protagonitzen Jaume Delgado i Jorge Giménez, que retornen a la convocatòria després de complir un partit de sanció i de recuperar- se de la lesió en la mà, respectivament. En el cas de l’extrem valencià, però, la seva alineació no és del tot segura, i és que encara existeix cert risc de recaiguda en la seva lesió.

Fitxa tècnica i possibles alineacions

• Manacor: Gaspar; Julio Huertas, Artabe, Caldentey, Roberto; Barbón,
Gabriel Gili, Arnau Riera, Mut; Nico i Jaime Mut.
• Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez; Sobregrau, Pau, Jerson, Barreda; Jaume,
Massana; Verdú, Juanma, Genís Soldevila; Jesús Imaz.
• Àrbitre: Jiménez González
• Hora: Dimecres a les 19 h.
• Estadi: Estadi Na Capellera de Manacor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario