viernes, 23 de marzo de 2012

OPINIÓ: Ara toca creure

Usuaris del Diari dels Blaus! presentem el segon article d'opinió que ens ofereix l'Íñigo Blanco, un dels locutors dels partits del Lleida Esportiu vía radiofònica.

Es titula Ara toca creure i el podreu llegir a continuació:
Després del resultat aconseguit a Manacor aquest passat dimecres, ara toca creure. Toca creure en aquest equip que no deixarà escapar cap oportunitat per estar el més amunt possible. I ara, també toca creure el l’afició. Si Lleida vol futbol a la ciutat l’ocasió és propícia. Els aficionats poden gaudir d’un somni que es pot convertir en realitat en qüestió de dos mesos. Però per gaudir es paga. L’oci sempre és de pagament. El cinema és gratuït? Si és pirata sí, però la qualitat és pèssima –a banda d’il.legal– . Al Camp d’Esports passa el mateix. Amb un afegit: s’ha d’afegir el component sentimental. L’equip ens fa somiar amb un play off que la temporada passada se’ns va resistir. Ara toca creure que el podrem fer. I per creure i fer realitat aquest somni tothom ha d’ajudar. Els jugadors es deixaran la pell, com va dir Emili Vicente fa una setmana.

Hi haurà qui estarà en desacord. Tranquils! Podeu seguir les evolucions de l’equip a Ona FM ;). Més enllà d’aquesta conya, quants capricis tenim que costen 30 euros al mes (dos entrades al mes)? Evidentment, cadascú tria en què gasta els seus recursos. Però si Lleida no s’esforça per acompanyar a un equip de somni, després no podem exigir a ningú resultats, ni aspirar a alguna cosa més que la permanència. O tal vegada, tot i l’estadi que tenim, hauriem d’estar en alguna categoria inferior per la voluntat popular.

És difícil, ho sé, però entre tots hem de demostrar què és el que volem. Fins al pròxim 13 de maig tenim temps per demostrar què volem. Ara toca creure que volem alguna cosa més. I les coses es paguen tot i la crisi. Els sentiments són així.

No hay comentarios:

Publicar un comentario