sábado, 3 de marzo de 2012

Prèvia del Lleida Esportiu - Ontinyent

L’assalt als llocs capdavanters passa per derrotar l’Ontinyent

El Lleida rep el conjunt valencià amb l’objectiu de sumar tres punts que li permetin superar-lo en la classificació. Es tracta d’una gran oportunitat de debilitar un rival directe que no travessa el seu millor moment, especialment a domicili.

Lleida Esportiu i Ontinyent s’enfronten aquest diumenge a partir de les 17 h en un duel directe entre dos aspirants a sumar-se en la lluita per les posicions de play-off i que es preveu d’allò més igualat. Actualment, ambdós conjunts es troben separats per tan sols dos punts i estan immersos de ple en el nombrós grup d’equips que, darrere el ja inabastable Atètic Balears i l’Oriola, combateixen per aconseguir fer-se amb la tercera o la quarta posició: un grup format per fins a 11 equips (des del Hospitalet, tercer, fins al Reus, tretzè) separats per només sis punts de distància.

Així doncs, el duel es presenta com una oportunitat immillorable per escalar posicions i de pas, debilitar un dels molts rivals que els d’Emili Vicente hauran de superar si volen acabar la temporada en places de play-off. Tot i això, el tècnic lleidatà ja es va encarregar de recordar, en la roda de premsa d’aquest divendres, que l’objectiu principal de l’equip, la salvació, encara no està assegurat. Vicente es va mostrar conscient de la importància del partit: “És un d’aquells dies en què ens hi va molt. Si som capaços de tirar endavant el matx farem un pas importantíssim”. Un pas ja quasi definitiu que suposaria pràcticament centrar-se de manera exclusiva en mirar cap amunt en la classificació.
Una jugada del partit de la primera volta al Camp de l'Ontinyent // Golsmedia.com

L’Ontinyent no arriba en el seu millor moment. Els tres punts sumats per la retirada de l’Sporting Mahonès (amb qui s’havia d’enfrontar la jornada anterior) ha donat aire a un equip que fins aleshores encadenava dues derrotes consecutives contra dos conjunts de la part baixa de la taula: València Mestalla i Andorra de Terol. A més, els valencians no es mostren gaire fiables lluny del seu estadi: tan sols han pogut imposar-se en dos dels 12 partits que han disputat a domicili.

De cara al matx, Vicente segueix sense poder comptar amb David Giménez, i tindrà el dubte fins a última hora de Casquero i de Pau Bosch. És probable, doncs, que repeteixi la línia defensiva que tan bé va funcionar a L’Hospitalet, formada per Sobregrau i Barreda als laterals, i per Jerson i Azparren com a parella decentrals. És novetat en la convocatòria el porter juvenil Raül Palau, que substituirà Sergi Palau durant més d’un mes després que el fins ara porter suplent es fracturés el radi del braç dret. Per part valenciana, són baixa de manera segura Forte, Fernando Béjar, Gonzalo i Fali.

Fitxa del partit (alineacions probables):

• Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez; Sobregrau, Jerson, Azparren, Barreda;
Jaume, Massana, Jorge Giménez, Genís Soldevila; Asier i Imaz.
• Ontinyent: Alfaro; Alegre, Óscar López, Álex, Raúl Muñoz; Javi Salero, Iván Forte, Navarro, Albert Urrea; Javi Gómez i Kikín.

• Estadi: Camp d’Esports de Lleida.
• Àrbitre: Sagués Oscoz (Col·legi basc)
• Dia i hora: Diumenge a les 17 h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario