miércoles, 18 de abril de 2012

Acord de germanor entre Lleida Esportiu i Lleida Llista Blava

· Els socis del Lleida Esportiu tindran l’entrada gratuïta per veure els partits dels llistats.
· El abonats del Lleida Llista tindran un 50% de descompte per veure els partits dels homes d’Emili Vicente.
David Freixes i Enric Duch en el moment de presentar l'acord als mitjans de comunicació // Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu i el Lleida Llista Blava han arribat a un acord de germanor. Tots els socis del club de futbol tindran l’entrada gratuïta en els partits que jugaran els llistats aquest diumenge i el proper dia 13 de maig. Aquest només necessitaran presentar el carnet d’abonat a l’entrada al pavelló Onze de Setembre. A més, els aficionats qui vingui durant aquesta setmana a les oficines del Camp d’Esports per adquirir el pack de les dos entrades econòmiques pels dos partits de lliga que queden a l’estadi, també tindran entrada gratis al pavelló Onze de Setembre.

Per la seua banda, tots els socis del Lleida Llista Blava que vulguin assistir al partit del Lleida Esportiu aquest diumenge o el 13 de maig, gaudiran d’un 50% de descompte en l’entrada. Per beneficiar-se d’aquest descompte només han de presentar el carnet de soci a les taquilles del Camp d’Esports el mateix dia del partit.

El president del Lleida Llista Blava, Enric Duch, ha assegurat que “és una sinèrgia que s’ha de fer amb tots els clubs i més ara que ens trobem en aquesta situació econòmica.

Ens hem d’ajudar”. Duch vol “animar l’afició pel suport que ens donen. Si ells veuen que hi ha lligams entre clubs també ens ajudaran a tots”. Per la seua banda, David Freixes, responsable de l’àrea social del Lleida Esportiu s’ha mostrat molt satisfet per l’acord entre les dos entitats lleidatanes. “Tot el que sigui sumar i omplir el camp està molt bé. Necessitem que les grades presentin una bona imatge per animar als nostres equips que estan fent una excel·lent campanya”, ha finalitzat Freixes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario