domingo, 22 de abril de 2012

Prèvia del Lleida Esportiu - Badalona

Avui toca partit al Camp d'Esports i com en cada encontre que disputa el Lleida Esportiu en aquest campionat de Lliga, us deixem la crònica del partit que elabora el nostre col·laborador Jordi Brescó. En aquest cas avui ens toca el Badalona i la crònica arriba sota el títol: A les portes del somni

El Lleida busca donar un pas quasi definitiu cap a la participació en els play-off d’ascens davant d’un Badalona que no pot permetre’s més ensopegades si no vol pràcticament despedir-se del mateix objectiu.

El Camp d’Esports acull aquest diumenge a partir de les 17 h de la tarda un duel català de categoria que enfrontarà dos dels grans candidats a ocupar una de les quatre primeres places de la taula classificatòria a final de temporada i, d’aquesta manera, participar en el ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió A. Ara mateix, el Lleida és qui es troba millor posicionat, ja que ocupa la tercera posició i parteix amb tres punts d’avantatge sobre el seu rival, el Badalona, que tot i trobar-se per sota dels blaus no es dóna per vençut. I és que amb una victòria, el conjunt escapulat igualaria a punts amb els de la Terra Ferma i, a més, el superaria gràcies al goal-average particular (en el partit de la primera volta, el resultat va ser d’empat a zero).

Una jugada defensiva del Lleida en el partit d'anada davant el Badalona // Revista del Badalona

El partit és, per tant, de vida o mort per als visitants. Com hem comentat, una victòria els ficaria de ple en la lluita, però una desfeta els allunyaria a sis punts dels lleidatans, una distància pràcticament irrecuperable amb tan sols tres partits per a la conclusió del campionat. Caldrà veure si els homes d’Emili Vicente són capaços de gestionar aquesta pressió afegida que haurà de suportar el rival, així com els propis nervis de veure’s tan a prop del somni i no voler despertar-ne, tal i com ja va passar la temporada passada, en què els lleidatans es trobaven en una situació molt semblant i es van acabar quedant a les portes del ‘play-off’.

El Badalona ha estat durant els últims anys un dels puntals de la categoria, motiu pel qual el seu objectiu no és cap altre que no sigui jugar la promoció d’ascens. Aquesta temporada, però, el conjunt escapulat s’ha mostrat força irregular i, sobretot, erràtic en aquells partits claus en els que podia situar-se de ple en les posicions capdavanteres. El Lleida, per la seva part, sembla plenament recuperat de la derrota que va sofrir a Llagostera, havent aconseguit dues victòries consecutives. La dinàmica recorda a la que els blaus van seguir després de la derrota a Terol, en la jornada 24, que trencava una ratxa immaculada d’imbatibilitat.

De cara al matx, Emili Vicente no podrà comptar amb Casquero, Juanma, Sobregrau i Azparren, per lesió, ni amb Genís, que compleix un partit de sanció en haver vist la cinquena targeta groga del cicle la setmana passada a Gandia. Durant la setmana, Asier, Jerson i el porter Víctor Ibáñez han sofert molèsties, però sembla que estaran en plena disposició del tècnic lleidatà. Pel que fa al Badalona, Manolo Márquez recupera Bueno, Víctor i Julián Robles. Tot i això, segueix sense poder comptar amb Gallegos (lesionat), Vázquez (sancionat) i Robles, que tot i disposar ja de l’alta mèdica no viatja a Lleida. Per a suplir aquestes baixes, Márquez podria convocar els joves del juvenil Robert i Tarsi, que s’han entrenar amb el primer equip durant tota la setmana.

Fitxa tècnica (alineacions probables):

• Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez; Barreda, Jerson, Pau, Verdú; Jaume,
Massana; David Giménez, Jorge Giménez, Asier; Imaz.
• CF Badalona: Marcos, Ferrón, Pelegrí, Xavi Muñoz, César Soriano, Julián Robles, Ceballos, Manga, Víctor, Álex García i Ignasi.
• Àrbitre: Hernández Lorenzo (Col·legi de La Rioja)
• Dia i hora: Diumenge a les 17 h.
• Estadi: Camp d’Esports de Lleida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario