miércoles, 25 de abril de 2012

Declaracions de Carlos Barreda abans del partit contra el Sant Andreu

· Els jugadors del Lleida Esportiu estan molt satisfets amb la resposta de l’afició ja que al llarg de la temporada sempre els ha recolzat. A més, la grada va presentar una bona entrada el passat diumenge contra el Badalona amb 3.000 aficionats al Camp d’Esports. 

· El defensa de Binéfar, Carlos Barreda, ha assegurat que “l’afició sempre compleix. És el jugador número 12”. 
Carlos Barreda pugnant per una pilota amb un jugador del Badalona // Lleida Esportiu

Els aficionats estan volcats amb l’equip i així ho demostra l’autobús que han organitzat les penyes del club per anar al partit contra el Sant Andreu aquest diumenge al migdia (12:00 ho res). Davant aquest fet Barreda ha admès que “són detalls importants per a nosaltres. A més, és un plus d’energia per sortir, encara amb més ganes, sobre el terreny de joc”.
 
L’equip, que aquest dimarts gaudeix de jornada de descans, tornarà dimecres al matí als entrenaments amb la mirada posada en el partit contra el Sant Andreu. Els jugadors blaus volen “seguir endavant. Tenim tres partits i encara continuem allí”, ha explicat l’aragonès. Barreda ha assegurat que en aquest tram final de lliga “anirem a per totes. No podem tirar per la borda el treball de tota la temporada”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario