miércoles, 2 de mayo de 2012

Jesús Imaz renova per una temporada més amb el Lleida Esportiu

· El club continua amb la política de jugadors de proximitat.

Tot i que encara falten dos jornades per acabar la present lliga, el Lleida Esportiu ja ha començat a preparar la propera temporada. El club blau vol continuar “amb la política de jugadors de la terra i per aquest motiu el primer jugador en renovar ha estat el lleidatà Jesús Imaz”, ha explicat Jordi Esteve, director esportiu de l’entitat lleidatana.
Jesus Imaz i Jordi Esteve signant el contracte a principi de temporada que convertia Jesús Imaz en jugador del Lleida Esportiu // Arxiu

A més, Esteve ha afegit que “Imaz és un noi jove que té una gran projecció al món del futbol. Per aquest motiu volem comptar amb ell de cara a la propera temporada”. Jesús Imaz, de tan sols 21 anys, ha renovat el seu contracte per una temporada més amb el Lleida Esportiu.

Quan encara falten 2 partits per acabar la competició, Imaz ha jugat 2.647 minuts repartits en 33 partits, 15 dels quals han estat complets. El jove davanter, que és el segon màxim golejador de l’equip amb 7 gols marcats i 9 targetes grogues, es converteix amb el novè jugador que continuarà la temporada 2012-2013 al Lleida Esportiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario