jueves, 24 de mayo de 2012

Joel Jové, nou coordinador de la base i l'escola del Lleida Esportiu

· El fins ara coordinador de l’Escola té una amplia experiència en el món del futbol base.
· Joel Jové: “És un repte molt important que afronto amb molta il·lusió”.



El Lleida Esportiu comptarà, a partir de la propera temporada, amb Joel Jové Martí com a coordinador de la Base i l’Escola del club blau. Jové, que aquesta temporada ha estat l’encarregat de l’escola de l’entitat lleidatana, passarà a ocupar també les funcions que fins ara ha fet Juanjo Tenorio, que ha marxat a Balaguer per ser l’entrenador del principal equip de la Noguera. Joel Jové compta amb una amplia trajectòria al món de l’esport. Porta 14 anys vinculat al futbol base. Ha estat en equips com la Bordeta, l’At. Segre, el Binéfar, la selecció Catalana sub-16, la UE Lleida i aquest últim any a compartit les funcions de coordinador de l’escola del Lleida Esportiu amb la de preparador físic del primer equip de la secció de futbol sala del Sícoris Club, on hi porta 5 anys.

Joel Jové, de 32 anys, és llicenciat en ciències de l’activitat física i de l’esport (INEFC), en l’especialització a nivell de futbol, i diplomat en fisioteràpia. Jové també compta amb el títol d’entrenador regional tècnic esportiu de futbol (nivell 2). A més, ha publicat dos llibres sobre el món del futbol: “Futbol base, planificació real d’una temporada en període d’especialització” i “Futbol formatiu, aspectes metodològics”.

El nou coordinador de la Base i l’Escola del Lleida, admet que “aquest és un repte molt important que afronto amb molta il·lusió. Vull agrair la confiança rebuda per part de la directiva per apostar per mi i sobretot, per aquest projecte basat en el futbol base”.

Jové assegura que “aquest any el club ha començat ha apostar per la base. Això ja ho podem veure al primer equip on hi ha força jugadors de casa”.

L’objectiu que s’ha marcat Jové per a la propera temporada és el de “formar una estructura al futbol base més professional. Volem passar de 2 coordinadors a 4, un per a cada etapa”. A més, explica que “hi haurà un augment de recursos humans ja que els podrem compartir amb tots els equips que formen la Base i l’Escola. Per tant, comptarem amb una preparació física, metges, àrea administrativa i treball de porters, entre d’altres, comuns”. Jové vol que el Lleida Esportiu aconsegueixi “un Futbol Base més potent del que hi ha fins ara, que estigui a l’alçada de l’entitat i, per aquest motiu, volem que l’Escola estigui formada per molts jugadors i jugadores. Joel finalitza que “la gran aposta i el gran repte del futur del club és el futbol base”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario