lunes, 4 de junio de 2012

Lleida Esportiu i Atlètic Segre acullen la fase final de la Danone Nations Cup 2012

· El Lleida Esportiu, conjuntament amb l’Atlètic Segre, acolliran el proper diumenge dia 10 de juny la primera fase de grups de la Danone Nations Cup 2012 de futbol-7. 
· En total hi participaran més de 200 infants repartits en 8 grups de quatre equips. Es tracta d’un mundial d’alevins ja que es fa a 40 països i, a Espanya, hi participen un total de 40.000 nens. 
Organitzadors dels torneig durant la roda de premsa // Lleida Esportiu

Els responsables de l’organització han assegurat, en la presentació de la fase final a Lleida, que “no és només un torneig de futbol, és un esdeveniment esportiu i social on esperem que vinguin moltes famílies. Volem que sigui la festa del futbol”, ha dit Juanjo Rovira, director de Micfootball.

Els partits començaran a partir de les 9:00 hores del matí, tant a l’Annex del Camp d’Esports com a l’estadi municipal Ramón Farrus, i tindran dos parts de 12 minuts. Dels 8 grups que hi participen 4 aniran a les instal.lacions de l’Atlètic Segre i els altres 4 a les del Lleida Esportiu.
En concret a l’Annex del Camp d’Esports hi jugaran el grup A, C, E, G i a l’estadi municipal Ramón Farrús els grups restants, B, D, F, H. Els representats dels dos camps de futbol s’han mostrat molt satisfets per poder participar en aquesta competició tant important. “Volem agrair la confiança que ha dipositat en nosaltres Danone, l’Ajuntament i l’Atlètic Segre”, ha admès Jordi Esteve, director tècnic del Lleida Esportiu. Ramon Farrús, president de l’Atlètic Segre, ha afegit que “és un orgull molt gran participar en aquest esdeveniment de formació de la canalla”. Per la tarda tindrà lloc la fase final i la fase de consolació, que es jugarà a l’estadi municipal Ramón Farrús i al mateix Camp d’Esports. “És un al·licient jugar en aquest recinte esportiu”, ha dit Carlos Bosch, delegat de Danone. Juanjo Rovira ha volgut destacar que “és un camp de Primera divisió.
Moment de la roda de premsa de presentació de la ronda final // Lleida Esportiu

Per això, ha de ser un motiu d’orgull jugar en aquest estadi”. Al Camp d’Esports la fase final i de consolació començaran a partir de les 15:30 hores. Els guanyadors passaran a una altra fase que es dura terme a Las Rozas de Madrid, on es veuran les cares amb altres equips vencedors. A banda dels partits dels més menuts, a les 13:00 hores a l’Annex del Camp d’Esports tindrà lloc un partit solidari organitzat per Lleida Sports & Events i protagonitzat pels nens i nenes del programa Educasport contra un equip que encara està per confirmar jocs. També hi haurà actuacions musicals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario