martes, 5 de junio de 2012

Declaracions d'Albert Esteve: "Acabarem amb dèficit 0"

· El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha afirmat a la roda de premsa d’aquest dimarts al migdia que “el club complirà amb els objectiu que es va marcar a principi de la present temporada. 

Hem fet un projecte potent, sostenible i amb un dèficit 0”. Esteve ha explicat que “quan vam arribar al club el 25 juliol (2011), hi havia una estructura laboral de 400 mil euros l’any, era molt desorbitada”. Per aquest motiu els responsables del club van decidir “estructurar el treball en àrees per reforçar el dia a dia”. Gràcies a aquests canvis, “la situació actual del club és de 70 mil euros de despesa salarial més 26 mil euros de seguretat social. Amb aquest esforç hem aconseguit tenir un club molt equilibrat a nivell financer”, ha dit el president del club blau.
Albert Esteve i David Freixes han fet la valoració de la temporada ja finalitzada // Lleida Esportiu

El pressupost s’ha fet mitjançant els ingressos per part “dels socis, les empreses col·laboradores, institucions, espònsors, drets de televisió i el futbol base i l’escola”, ha explicat Albert Esteve. El president del club blau ha admès que “ja s’estan establint converses i reunions per preparar la propera campanya. Ja tenim un 85% del pressupost consolidat gràcies als socis, col·laboradors i institucions”. A més, l’entitat esportiva apostarà per “la base i l’escola. Tenim molts projectes que ja els hi hem fet arribar a les institucions. És un projecte clau per al futur”, ha explicat Esteve.

Amb els canvis que s’han dut a terme, el club vol fer un “projecte amb identitat, sense por a res, i amb gent compromesa al 100%. Actualment comptem amb molts voluntaris que ens permeten estalviar costos”, ha dit el president de l’entitat blava, Albert Esteve.

Per altra banda, Esteve ha anunciat que “volem a Emili Vicente i ell vol continuar. Però hem de posar-nos d’acord en com s’integra el cos tècnic en l’estructura del club. En una setmana ens reunirem per acabar de polir detalls”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario