jueves, 7 de junio de 2012

El migcampista Jorge Miramón, nou jugador del Lleida Esportiu

· El jugador, de 23 anys, prové de l’Andorra de Terol, equip que aquesta temporada ha jugat a Segona divisió B 

· El director esportiu, Jordi Esteve, el considera “un jugador consolidat a la categoria que serà molt important dins el grup”

El Lleida Esportiu ha concretat un nou reforç de cara a la propera temporada 2012-2013. Es tracta de Jorge Miramón Santagertrudis, centrecampista que arriba procedent de l’Andorra de Terol, equip que enguany ha jugat a la mateixa categoria i al mateix grup que el club blau. El nou jugador té 23 anys (02/06/1989) i és natural de Saragossa. 
Jorge Miramón disputant un partit amb la samarreta del Saragossa

Amb l’Andorra de Teruel ha jugat un total de 35 partits com a titular i un total de 2.854 minuts amb el conjunt aragonès. Miramón, ex jugador del Real Zaragoza, també ha estat a les files del filial de l’Atlètic de Madrid (2010-2011) i la passada campanya a l’Andorra de Teruel.

El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha assegurat que “és un jugador jove, consolidat en aquesta categoria. Creiem que serà un jugador molt important dins el primer equip”, ha explicat Esteve. A més, ha afegit que “és el jugador de l’Andorra de Teruel que ha jugat més minuts”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario