viernes, 8 de junio de 2012

Edu Torres crea el club "Força Lleida" per seguir a la LEB Or sense deutes de la SAD

· El nou club competirà amb el nom de "Força Lleida" i ja està inscrit a la Generalitat de Catalunya

El fort deute que manté el Lleida Bàsquet SAD (2,5 milions d'Euros aproximandament), ha fet que Edu Torres i la seva junta directiva hagin decidit crear un nou club que competirà la temporada que ve a la Lliga Adecco LEB Oro i que ja està inscrit i amb els estatuts aprovats i presentats a la Generalitat.

El Lleida Basquetbol ha intentat en un gran nombre d'ocasions fraccionar del deute per a que poguessin entrar al club les subvencions institucionals, patrocinis... però Hisenda demanava a canvi un pagament inicial de mig milió d'Euros, que el club no podia pagar.
Edu Torres en una compareixença de premsa // Segre.com

Per tant, ara el proper pas serà negociar amb els gestors del Lleida Basquetbol amb Ferran Vidal al capdavant per a que traspassin els seus drets federatius de la LEB Or al Força Lleida amb un també pagament previ a la Federación Española de Baloncesto com està marcat en la reglamentació oficial.

Des del Diari dels Blaus esperem que succeeixi el millor per a les dues parts i continuem tenint bàsquet de primer nivell a la ciutat de Lleida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario